Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Έφτασε αισίως σε τελικό στάδιο ολοκλήρωσης και παράδοσης στον παριανό λαό, ένα έργο ανάπλασης χρηματοδοτούμενο από το Λιμενικό Ταμείο Πάρου – Αντιπάρου, το οποίο εφεξής θα βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα και τη λειτουργία της περιοχής του πεζοδρομίου από το λιμάνι της Παροικίας μέχρι την περιοχή Βίντζι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σπουδαία, πρωτότυπη θεατρική παράσταση στο λιμάνι της Αντιπάρου!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 26 και 27 Μαίου 2018 , ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία το διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας «Δ.Βρακάς 2018» ο οποίος είναι αφιερωμένος στην μνήμη του πρώτου προέδρου του Ναυτικού ομίλου Πάρου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα ιδανικό τέλος σε μία καταπληκτική χρονιά για τον ΑΟ Πάρου. Η ομάδα Παμπαίδων Καλαθοσφαίρισης πανηγύρισε τη 1η θέση στο Final Four που διεξήχθη στην Πάρο και η ομάδα Παγκορασίδων στη πρώτη της εμφάνιση σε Final Four κατέλαβε τη 4η θέση στο Final Four που διεξήχθη στη Τήνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγαπητοί Αθλητές, Αγαπητές κυρίες και κύριοι του Τεχνικού Επιτελείου και της Διοίκησης του Α.Ο.Π.,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρεκόρ διεθνών αφίξεων και εσόδων για ακόμη μία χρονιά το 2018

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή τη μεγάλη έκθεση «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (ΕΑΜ) που παρουσιάζεται από τις 26 Μαΐου 2018 στους χώρους των περιοδικών του εκθέσεων, σχεδιάστηκε μια μικρή ομότιτλη εκδοχή με αρχαιότητες του πρώτου Μουσείου της χώρας, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), η οποία περιοδεύει σε θεματικά μουσεία του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια εκδήλωση που ετοιμάζεται εδώ και καιρό θα παρουσιαστεί, την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο προαύλιο της Παναγίας στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Πάρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης παμπαίδων Κυκλάδων. Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλες και όλους εκείνους που στηρίζουν αθόρυβα, με συνέπεια και πείσμα παρά τις αντιξοότητες, τις προσπάθειες των παιδιών ανεξάρτητα από τις αγωνιστικές ή μη διακρίσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Energy Observer, το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο σκάφος στον κόσμο με μηδενική έκκληση αερίων του θερμοκηπίου, το οποίο διαπλέει αυτές τις ημέρες το Αιγαίο, ενώνει τις δυνάμεις του με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, με στόχο να συμβάλλει στις προσπάθειες προστασίας της θαλάσσιας ζωής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos