Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Ο μικρόσωμος Πασκουάλε λύνει και δένει στο λιμάνι της Μυκόνου! Φοράει ένα μπλε ναυτικό φουλάρι με άγκυρες και μόλις ένα πλοίο μπει στο λιμάνι του νησιού, τρέχει, αρπάζει το βιλάι που ρίχνεται αρχικά στην προβλήτα κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του πλοίου και κατόπιν το μεταφέρει με ταχύτητα στους καβοδέτες επισπεύδοντας έτσι το έργο τους!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός του psts.gr, που προσφέρει τρείς προσκλήσεις στο παραδοσιακό πανηγύρι του Συλλόγου Καμαρών Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 26-06-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 39χρονος αλλοδαπός ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε με γυάλινο μπουκάλι ομοεθνή του. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο δράστης διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με χαμογελαστά πρόσωπα και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον γύρισε η αποστολή μας από το Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονων που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο Γαλαξείδι από 17 έως 20 Ιουνίου και διοργανώθηκε από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Γαλαξειδίου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ημερίδα αφιερωμένη στην ακτοπλοΐα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, πλήθος ομιλητών, κυρίως εκπροσώπων των φορέων της αγοράς, ανταλλάξαν απόψεις για το μέλλον της Ελληνικής Ακτοπλοΐας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξιχνιάστηκε αφαίρεση ρολογιού χειρός μεγάλης αξίας από πεζό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σκοπό την εκπόνηση έρευνας για τον εντοπισμό και αντιμετώπιση μελισσοκομικών προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο χρόνο στα νησιά των Κυκλάδων, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, υπέγραψε Προγραμματική Σύμβαση με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, συνολικού προϋπολογισμού 19.900 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος η ανάδειξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως επιχειρηματικού, τουριστικού, πολιτιστικού, ναυτιλιακού και εμπορικού προορισμού, διεθνούς αναγνωρισιμότητας και εμβέλειας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη διήμερη επίσκεψή του στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου ολοκλήρωσε σήμερα το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το καλοκαίρι 2018 είναι εδώ! Ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σας τα νέα για το πώς έχουν διαμορφωθεί έως τώρα οι ταξιδιωτικές τάσεις (trends) του καλοκαιριού για τους Έλληνες ταξιδιώτες. Για πού άραγε έχουν αναζητήσει ήδη πτήσεις οι Έλληνες για τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις σύμφωνα με τα δεδομένα της Skyscanner;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos