Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Συνελήφθη χθες (28 Ιουνίου 2018) το απόγευμα στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, ένας 36χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για εγκατάλειψη ζώων συντροφιάς με συνέπεια το θάνατο ενός εξ αυτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατάργηση του νησιωτικού ΦΠΑ και η ανεύθυνη μεταναστευτική πολιτική, επιδείνωσαν τα τελευταία χρόνια τη θέση των νησιών πλέον των συνεπειών της κρίσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 28-06-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 48χρονος ημεδαπός γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία απογευματινές ώρες της 27-06-2018 αποπειράθηκε να εξαναγκάσει σε συνουσία 28χρονη ημεδαπή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 28-06-2018 πρώτες πρωινές ώρες επί του οδικού δικτύου Χώρα – Ορνός Μυκόνου, Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε 48χρονος αλλοδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 22χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 02η Ιουλίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Attica Group, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την τιμητική διάκρισή της στα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, στη κατηγορία των Βραβείων Επιχειρήσεων, υποκατηγορία «Περιβαλλοντική Πολιτική».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, μετά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ'' Ν.Π. 11520, για περιστατικό αγνοούμενου 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε επιβιβαστεί στη Χίο με προορισμό τον Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα εξαφάνιση μυστήριο συγκλονίζει το Πανελλήνιο με τον 23χρονο Τάκη Κολλιαδέλη να επιβιβάζεται στο πλοίο από Χίο για Πειραιά αλλά να μην… κατεβαίνει ποτέ από αυτό!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με έκπληξη διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο στις 26-6-2018 το δελτίο τύπου της ΔΕΥΑ Πάρου με τίτλο << Άραγε μετά την Γραβιέρα Πάρου Π.Ο.Π , το επόμενο αγροτικό προϊόν του νησιού μας θα είναι το ΡΥΖΙ ; ;! ! >>.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos