Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Ιουνίου 2018, διεξήχθη κλήρωση η οποία ανέδειξε τον υπερ – τυχερό που κέρδισε το σούπερ δώρο του Μεγάλου Διαγωνισμού του Islands e- media!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε καταγγελία προέβη Υπηρεσία του Δήμου Πάρου εναντίον του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Γ. Μπαρμπαρίγου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Η χρηματοδότηση των νησιών, να γίνει επιτέλους ανάλογη με την προσφορά τους στο ΑΕΠ” ανέφερε ο Περιφερειάρχης, στο κλείσιμο του 15ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση των Κυκλάδων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Την προκήρυξη Δημόσιου Διεθνή Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση χλοοτάπητων και περαιτέρω βελτίωσης των εγκαταστάσεων των γηπέδων ποδοσφαίρου σε πέντε νησιά των Κυκλάδων και συγκεκριμένα στην Αμοργό, την Κύθνο, το Κουφονήσι, τη Σύρο και την Τήνο, υπέγραψε χθες ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για τη βελτίωση της κυκλοφοριακής κίνησης στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού της Παροικιάς και την στήριξη της εμπορικής δραστηριότητας της πόλης, δίνει από σήμερα σε λειτουργία και το δημόσιο χώρο στάθμευσης, στη θέση "Φυστικιές", πίσω από το Νεκροταφείο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο της Πάρου, ο τουρισμός κρουαζιέρας στην Πάρο αλλά και στο Αιγαίο γενικότερα, αναμένεται να σημειώσει κατά τη φετινή θερινή σεζόν, μείωση κατά 50% σε αφίξεις κρουαζιερόπλοιων σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Επίσης, συνελήφθη 45χρονος διακινητής παράτυπου αλλοδαπού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 06-06-2018 το απόγευμα συνελήφθησαν σε παραλία της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 47 ετών οι οποίοι παρείχαν υπηρεσίες μασάζ (χειροπρακτικές μαλάξεις) έναντι αμοιβής σε λουόμενους χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 06-06-2018 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 38 ημεδαπός γιατί ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιπροσωπεία από την περιφέρεια Yunnan υποδέχεται στη Ρόδο η Αντιπεριφερειάρχης Μαριέτα Παπαβασιλείου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos