Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Νεότερες πληροφορίες μας, κάνουν λόγο για μια εκτεταμένη επιχείρηση που εξελίσσεται αυτή την στιγμή στην περιοχή της Αλυκής, με σκοπό την ανεύρεση της 61χρονης τουρίστριας που αγνοείται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες που διεξάγονται από την αστυνομία και τους εθελοντές της Ε.Ο.Δ, για την ανεύρεση της 61χρονη τουρίστριας Τσεχικής καταγωγής η ο οποία αγνοείται από το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύρου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ “ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ” σημαίας Κύπρου, ότι κατά τον απόπλου του πλοίου από το λιμένα Σύρου για Τήνο - Άνδρο, με σαράντα (40) επιβάτες, διαπιστώθηκε βλάβη στο ηλεκτρονικό σύστημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομιλία του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου στη συνεδρίαση της Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 22:14

Αγνοείται 61χρονη γυναίκα στην Πάρο…

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάρο για την ανεύρεση αγνοούμενης 61χρονης γυναίκας η οποία κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Ιουνίου από την Αλυκή της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 12-06-2018 και ώρα 20.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινή συνέντευξη Τύπου του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου με τον βραβευμένο Αμερικανό κινηματογραφιστή, που ξεκινά από την Σύρο την πραγματοποίηση του ονείρου του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 12η Ιουνίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε απάντηση σχετικών δημοσιευμάτων, θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση διαρροής λυμάτων από το δίκτυο της ΔΕΥΑΠ και μόλυνσης της παραλίας των Αγ. Αναργύρων Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το θέμα της τοποθέτησης 2 απαγορευτικών πινακίδων στο λιμάνι της Νάουσας από Υπηρεσία του Δήμου και η καταγγελία που επέσυρε αυτή η τοποθέτηση εναντίον του Προέδρου της Δ.Κ. κατόπιν της αφαίρεσής τους από τον ίδιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos