Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 - Psts.gr

Η Ναόμι Κάμπελ μπορεί να μην είναι πλέον εκείνο του κορίτσι που πολλές φορές προκαλούσε με την συμπεριφορά της, ωστόσο ακόμη και σήμερα στα 49 της θαμπώνει τους πάντες με την ομορφιά της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πιο χαρακτηριστικό γλυκό του καλοκαιριού σε μια δροσερή συνταγή που μας ταξιδεύει πίσω στα παιδικά μας χρόνια.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κούρσες" με απενεργοποιημένα ταξίμετρα έκαναν οδηγοί ταξί στη Θεσσαλονίκη αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο την έκδοση φορολογικών αποδείξεων σε πελάτες τους, όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για έναν πραγματικό άθλο μιλά στο iefimerida.gr o Δημήτρης Αθανασούλης, προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και μας εξηγεί αναλυτικά όλα τα έργα που θα γίνουν στην Δήλο μετά από αγώνα ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο του Βερολίνου πολύ κοντά στην εμβληματική Αλεξάντερπλατς, σε μικρή απόσταση από ένα επιβλητικό εμπορικό κέντρο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πολυπόθητο καλοκαίρι ήρθε εντέλει και μαζί του η πιο καυτή προσώρας μέρα του, η Παρασκευή 14 Ιουνίου! Η θερμή εισβολή που έκανε τον υδράργυρο να σκαρφαλώσει στη χώρα μας, έφερε τον πρώτο μίνι καύσωνα του καλοκαιριού και στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό τραυματισμού 61χρονου επιβάτη του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''HICHSPEED 4'' Ν.Π. 10773.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Λευτέρης Ελευθερίου και ο Αντώνης Κρόμπας είναι "Εκείνος κι εΚΕΙΝΟΣ" και σε ένα καταιγιστικό δίωρο...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανησυχητικά δεδομένα για την ποιότητα των υδάτων σε πολυσύχναστες -και πολυδιαφημισμένες- παραλίες της Αττικής φανερώνουν τα τελικά αποτελέσματα των μετρήσεων που διενήργησε τον τελευταίο μήνα το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos