Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 - Psts.gr

Τρικούβερτο γλέντι γάμου έστησαν δύο Τούρκοι νεόνυμφοι στη Σύμη, οι οποίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους και έκαναν τους πάντες να χορεύουν σε οριεντάλ ρυθμούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζει την πτωτική της πορεία η τουρκική οικονομία με δεδομένη την ένταση που επικρατεί ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι ότι η τουρκική λίρα υποχώρησε ακόμη περισσότερο σήμερα, Τετάρτη (19/06).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφτασε σήμερα στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας ρυμουλκούμενο από το Ρ/Κ Diavlos Force της εταιρείας Diavlos Salvage & Towage Ltd της οικογένειας Φουρναράκη, το Ταχύπλοο Ε/Γ-Ο/Γ Capricorn, για λογαριασμό της Seajets. Το μακρύ ταξίδι ξεκίνησε από την Κροατία πριν λίγες ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας πραγματοποίησε τετραήμερη επίσκεψη στην Πάρο και Αντίπαρο κατά το διάστημα 15/06/2019 μέχρι 19/06/2019. Στην Αντίπαρο παρευρέθηκε στην εκδήλωση με Παραδοσιακούς χορούς του Δήμου Αντίπαρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τροχαίο έγινε την Κυριακή και ο 21χρονος ξεψύχησε αμέσως. Η 15χρονη αδερφή του ακρωτηριάστηκε και έδινε μάχη στην Εντατική. Τελικά σήμερα, άφησε την τελευταία πνοή της. Τραγικά πρόσωπα οι γονείς τους...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Επιστρατεύονται» περισσότεροι από 300 ελεγκτές - Το θερινό πρόγραμμα ελέγχων θα διαρκέσει έως 31 Οκτωβρίου - Στόχος να εντοπιστούν όσοι εκμεταλλεύονται τη μείωση στον ΦΠΑ για να μην αποδίδουν φόρους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τελική λίστα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων που έγιναν σε 217 παραλίες της Αττικής, για το καλοκαίρι του 2019, δημοσιοποίησε το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος στη μεταφορά νερού με ιδιωτικές υδροφόρες για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To Facebook έρχεται να βγάλει «off» τις τράπεζες και ετοιμάζει επανάσταση που θα αλλάξει την παγκόσμια οικονομία

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το τραγούδι Σκιά στη γη είχε κυκλοφορήσει με σκοπό να γίνει η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας γνωστή στον κόσμο, στις φιλοζωικές οργανώσεις και στους δήμους και να βοηθήσει ο καθένας όπως μπορεί τη δράση της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos