Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 - Psts.gr

Σας γνωστοποιούμε ότι μετά από αρχαιρεσίες στο σύλλογο μας στις 11 Ιουνίου 2019, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ και η εξελεγκτική επιτροπή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αποτελεί γεγονός πως οι νέες οικογένειες και οι εργαζόμενοι γονείς περνούν δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα,μειώνονται και οι γεννήσεις και κάπως έτσι το δημογραφικό εξελίσσεται σε μεγάλη εθνική απειλή για την οικονομία,την κοινωνία,την ίδια την εθνική μας υπόσταση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άντρας από τη Βουλγαρία συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια Σέρβων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο έργο του εκφράζεται κυρίως η χαρά και το θαύμα της ζωής. Οι πρωτοποριακοί πίνακες του Γιάννη Τσαρούχη περικλείουν αφομοιωμένα πολλά λαϊκά και λαογραφικά στοιχεία ενώ είναι ο καλλιτέχνης που ανέδειξε τους ναύτες σε αγαπημένους ήρωες των έργων του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έναν ευρέως γνωστό ράπερ συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής κοντά στο στούντιο ηχογράφησης που διατηρούσε στην Καλλιθέα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοδυναμία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δείχνει δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του Ant1, ενόψει των εθνικών εκλογών 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε ποιες ελληνικές παραλίες ψήφισαν οι ταξιδιωτικοί συντάκτες της Guardian

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κόπωση και η υπερβολική ταχύτητα αποτελούν τις συνηθέστερες αιτίες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων κυρίως από οδηγούς φορτηγών, λεωφορείων και εταιρικών αυτοκινήτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοφανής από το 1947 καύσωνας πλήττει από σήμερα την Ευρώπη, με θερμοκρασίες που μπορεί και να ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου κατά την διάρκεια της εβδομάδας, φθάνοντας σε νέα ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραντεβού την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις Καμάρες Πάρου για να ζήσουμε την παριανή διασκέδαση όπως παλιά..

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos