Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την περίπτωση δικηγόρου ο οποίος φέρεται να έσπασε την καραντίνα και να βρέθηκε στη Μύκονο με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, και οι παραθεριστές εγκαταλείπουν μαζικά το νησί της Πάρου. Εικόνες αδιαχώρητου σχηματίστηκαν στο λιμάνι του νησιού που «βούλιαξε» από κόσμο και οχήματα εν αναμονή αναχώρησης, αποτυπώνοντας το μέγεθος της φυγής!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τα 156 εγχώρια κρούσματα,  τα 21 συνδέονται με επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, 18 με γνωστές συρροές και 12 με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο ζεύγη ελληνικών μαχητικών αναγνώρισαν, αναχαίτισαν και εξεδίωξαν από το FIR Αθηνών τα τουρκικά μαχητικά 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το Σάββατο 177 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από νωρίς το πρωί σήμερα 4 μεγάλα τουρκικά αλιευτικά σκάφη (μηχανότρατες) ψαρεύουν εντατικά στα ελληνικά νερά, κοντά στις ακτές των Φούρνων, 25 μίλια από τις τουρκικές ακτές, όπως καταγράφεται από ερευνητικό σκάφος του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο δικηγόρος συνελήφθη και έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και ο ίδιος είναι φορέας του κορονοϊού ή όχι
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ πλούσιο και εξίσου ενδιαφέρον το Σαββατιάτικο (29/08) κουπόνι στοιχήματος, με αγωνιστική δράση σε όλο τον πλανήτη και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τέσσερις δυνατές επιλογές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos