Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Η ΑΕ Παρου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μοστράτο Γεώργιο

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ, ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε κι επίσημα αυτό που φαινόταν πως είχε «κλειδώσει»…

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την απόφασή του να συμμετάσχει στη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε στη Φώφη Γεννηματά ο Γιώργος Παπανδρέου - Η αντίδραση της απερχόμενης προέδρου του κόμματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά τη γεωγραφική κατανομή των 3.279 νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.279, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από δώδεκα επιτροπές εξετάζουν το ενδεχόμενο, σε ένδειξη ισχυρής αντίδρασης στη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε δύο χρόνια.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευχάριστα νέα για την Μυρτώ, το κορίτσι που κακοποιήθηκε άγρια πριν από εννέα χρόνια στην Πάρο, καθώς, το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο ενέκρινε την κάλυψη των εξόδων θεραπείας από τον ΕΟΠΥΥ. Έτσι πλέον, η Μυρτώ θα συνεχίσει τη θεραπεία της στην εξειδικευμένη κλινική στη Γερμανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επιτυχία αυτή ανοίγει πιθανώς το δρόμο για μια νέα πηγή οργάνων προς μεταμόσχευση προερχόμενων από ζώα - Η προοπτική οργάνων από χοίρους αναμένεται να εγείρει ζητήματα βιοηθικής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατάσταση στα σχολεία της Πάρου με αφορμή τη σύμπτυξη τμημάτων που επιχειρεί να κάνει η κυβέρνηση έχει προκαλέσει δικαιολογημένα αντιδράσεις σε γονείς μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανανεώθηκε η θητεία του Φιλήμονα Ζαννετίδη στην επιτροπή συντονισμού, παρακολούθησης και κατάθεσης προτάσεων για την πορεία του ΠΑΑ 2014-2020 μέχρι 31/12/2022.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos