Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Συντριπτική ήττα υπέστη το κυβερνών Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDSM) του Ζόραν Ζάεφ στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών που διεξήχθησαν σήμερα, καθώς έχασε με μεγάλη διαφορά τόσο στον δήμο των Σκοπίων, όσο και σε όλους τους άλλους μεγάλους δήμους της χώρας όπου στήθηκαν σήμερα κάλπες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α όμιλος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσα σε λίγες ώρες εκτοξεύθηκε στα charts του youtube

Κατηγορία LIFESTYLE

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 43, 9, 16, 12, 39 και τζόκερ ο αριθμός 13.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρίσκονται σε απομόνωση σε ξενοδοχείο καραντίνας και η κατάστασή τους παρακολουθείται από γιατρούς - Θα τους χορηγηθούν μονοκλονικά αντισώματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021 (ώρα 15:00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, οι εκπτώσεις του φθινοπώρου φέτος θα διαρκέσουν από την 1η μέχρι και τη 15η Νοεμβρίου. Φέτος η Black Friday θα «πέσει» την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο κυριακάτικο μενού. Οι Τούρκοι ανοίγουν τον... χορό, η σκυτάλη περνάει σε Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία, για να κλείσει με ελληνικό στοιχείο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos