Ποδόσφαιρο: Αποτελέσματα Παριανών ομάδων σε Κ14 και Κ18

31 Οκτωβρίου 2021 22:12

Κατηγορία Κ14

Νηρέας – Παμμηλιακός 0-4

Κατηγορία Κ18

Αίας Σύρου – ΑΟ Πάρου 2-2

Το ματς ήταν ανταγωνιστικό και συναρπαστικό, καθώς η Συριανή ομάδα προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο και ο ΑΟ Πάρου κατάφερε να ισοφαρίσει με δύο γκολ του Γιώργου Σαρρή

Πρώτα μείωσε με σουτ από έμμεσο φάουλ και ισοφάρισε με κεφαλιά για το τελικό 2-2.

Νηρέας – ΠΑΣ Νάξου 1-4

Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς ο Νηρέας στο πρώτο ημίχρονο που έληξε 0-0, ήταν καλύτερος είχε δοκάρι με τον Κ.Λόκα στο 20’ και καλές ευκαιρίες.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Νάξου μπήκε ανεβασμένος και άνοιξε το σκορ με σουτ του Παντελαίου για το 0-1. Ο Νηρέας ισοφάρισε με καταπληκτικό σουτ του Κ.Λόκα στον ουρανό των δικτύων , αφού πρώτα κτύπησε στο κάτω μέρος του οριζόντιου δοκαριού στο 65’ 1-1.

Ο Παντελαίος με σουτ έκανε το 1-2 στο 71’ και ο Χωριανόπουλος το 1-3 στο 76’.Το τελικό 1-4 έγραψε στο 87’ με πανέμορφο σουτ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΗΡΕΑΣ

Σπανός, Βοσινάκης Π., Κορτιάνος, Βοσινάκης Α.( 80' Πατέλης Λ), Σταυρόπουλος, Λόκα Κ., Πατέλης Α., Λόκα Γ., Κρητικός, Χασάνι, Αποστολόπουλος (35' Ζουμής).

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ

Κουφόπουλος, Μαθιάσος, Πουλάι, Κάσσα(27' Ρετζέπι), Τόνι, Μπλόσμι( 50' Πιέτρι), Βασαλάκης, Χωριανόπουλος, Μουστάκης (88' Κρητικός), Παντελαίος ( 88' Μαράκης ), Λέκκας. 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos