Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

To πλοίο νωρίτερα προκλήθηκε γενικό blackout, με αποτέλεσμα να σβήσουν όλα τα φώτα αλλά και η μηχανή του πλοίου, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, τοποθετεί στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου την κορύφωση του σημερινού κύματος της πανδημίας, με 3.000 ημερήσια κρούσματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 23 Μαρτίου και τα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας; Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική.

Κατηγορία LIFESTYLE

Άνοιξη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Η πιο όμορφη εποχή της φύσης αλλά και του ολάνθιστου Πάρκου Σταύρος Νιάρχος αφήνει παντού το αποτύπωμά της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πότε θα γίνει η άρση του lockdown σε μια σειρά από δραστηριότητες, όπως εκπαίδευση, εστίαση και λιανεμπόριο, με τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα για τον κορωνοϊό  αναφέρθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή δημοσιεύματα που διακινούνται στο διαδίκτυο τα οποία αμφισβητούν την ποιότητα του νερού που φθάνει στους καταναλωτές της Πάρου, η ΔΕΥΑΠ διαβεβαιώνει το κοινό των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού ότι το νερό του νησιού είναι άριστης ποιότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Τατόι πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η μοναδική γενική πρόβα εν όψει της λαμπρής στρατιωτικής παρέλασης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 19:28

Παράταση στο σκληρό lockdown στη Λέρο

Παράταση παίρνει το σκληρό lockdown στη Λέρο, έπειτα από την ανάλυση των επιδημιολογικών δεδομένων του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 ακυρώνουμε την υπ’ αριθμ. 4825/19-03-2021 πρόσκληση, και σας προσκαλούμε εκ νέου σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 27/03/2021 και ώρα 19.00΄ μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Αμοργού κ Λευτέρης Καραΐσκος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos