Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Με ασφάλεια κατέπλευσε στο λιμάνι της Καλύμνου το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο NISSOS KALYMNOS, αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους 31 επιβάτες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο NISSOS KALYMNOS με 31 επιβάτες και 18 άτομα πλήρωμα, προσέκρουσε πιθανόν σε κάποιο ύφαλο, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου από Λέρο προς Κάλυμνο. Δεν έχει αναφερθεί εισροή υδάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γλυκό, νόστιμο, διατίθεται σε διαφορετικές ποικιλίες και μπορείτε να το καταναλώσετε με διαφορετικούς τρόπους - Όποιον κι αν επιλέξετε, τα οφέλη είναι εξασφαλισμένα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην εκδήλωση του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του London School of Economics απόψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προσκεκλημένος του καθηγητή Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών και διευθυντή του Παρατηρητηρίου, Kevin Featherstone.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα υπάρξουν κυρώσεις» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (ΟΠΑΝ), Ιωσήφ Βουράκης, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιγότερο από τρεις μήνες πριν, στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση ενός πολύ σημαντικού έργου για την Πάρο και υπογράφηκε παράλληλα η σύμβαση αναδόχου για την υλοποίησή του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη, καθώς το σύστημα που έρχεται από τα δυτικά θα φέρει πολύ νερό σε αρκετές περιοχές της χώρας σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου προχώρησε στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με το ΕΜΠ για την εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «Ερευνητική και Επιστημονική υποστήριξη του Δήμου Μυκόνου κατά τη διαδικασία εκπόνησης του ΕΠΣ και τη διαμόρφωση κατευθύνσεων πολιτικής για το χωρικό σχεδιασμό».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέρος της σκηνής στην κεντρική αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κατέρρευσε το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν μαθητές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos