Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Στις 21 Φεβρουαρίου οι πρώτες παραλαβές του νέου εμβολίου - Αρχές Μαρτίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτοι εμβολιασμοί - Ποιες είναι οι ανεπιθύμητες παρενέργειες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προσήχθησαν αργά το βράδυ της Τρίτης τρία άτομα, ως ύποπτα για τη συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου οπαδού του Άρη Άλκη Καμπανού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 25, 32, 1, 27, 3 και Tζόκερ ο αριθμός 20.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτήσεις σε περισσότερα από 20 ελληνικά νησιά και προορισμούς , μεταξύ των οποίων σε Σαντορίνη, Πάρο, Μήλο, Τήνο και Αμοργό,πρόκειται να προσφέρει σε εβδομαδιαία βάση ο αυστριακός τουρ οπερέιτορ Springer Reisen το καλοκαίρι του 2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε μήνα στις ελληνικές ακτές εντοπίζονται δεκάδες τραυματισμένα ή νεκρά θαλάσσια θηλαστικά και χελώνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ντέρμπι του ομίλου για το πρωτάθλημα της Κ.16 ο ΑΟ Πάρου πιάνοντας καλή απόδοση νίκησε τον ισχυρό ΠΑΣ Νάξου με 4-1.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης έγιναν το πρωί τα εγκαίνια του μικρού ναού του Αγίου Τρύφωνα, στο Σχοινούδι της Ίμβρου, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη. Ο κ. Βαρθολομαίος μιλώντας στο ΟΡΕΝ, αναφέρθηκε συγκινημένος στο νησί της Ίμβρου -γενέτειρά του- αλλά και στις διώξεις που υπέστη ο Ελληνισμός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες του Πανελληνίου Τουρνουά Καλλιτεχνικού Πατινάζ, για το 2021. Αγώνες που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ), στο παγοδρόμιο ICE ARENA του Εμπορικού Κέντρου Athens Heard, στον Ταύρο, στην Αθήνα

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊού SARS-CoV-2 εξαπλώνεται πολύ πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από τις προηγούμενες παραλλαγές του ιού. Σε τουλάχιστον 141 χώρες, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΟΥ, η παραλλαγή είναι πλέον κυρίαρχη με τους περισσότερους ανθρώπους να μην γνωρίζουν ότι η Όμικρον έχει και πολλές άλλες παραλλαγές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιοχή:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos