Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Τα εστιατόρια fast food της KFC, η Pizza Hut, η Heineken, έως και η εταιρεία βρεφικών ενδυμάτων Mothercare αναστέλλουν τις δραστηριότητές τους στη Ρωσία, σε συνέχεια της εισβολής στην Ουκρανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Πάρου βρήκε τον εαυτό της μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και πήρε αυτό που ήθελε κερδίζοντας με 4-1 το Φιλώτι που προσπάθησε στο ματς, αλλά επικράτησε με άνεση η διαφορά της ποιότητας των δύο ομάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος είναι γνωστός για την ικανότητά του να παίζει πολλά όργανα, τη συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες ως μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός αλλά και το ανήσυχο πνεύμα του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΟΚλέαρχος Μαρουσάκης μέσω ανάρτησης στο Facebook τοποθετήθηκε για την κακοκαιρία Φίλιππος, τονίζοντας ότι χωρίζεται σε δύο φάσεις, ενώ ξεκαθάρισε ότι έρχονται έντονα φαινόμενα και βαρυχειμωνιά σε μεγάλο μέρος της επικράτειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο στόχαστρο όσοι δέχονται πληρωμές με κάρτες αλλά δεν εκδίδουν αποδείξεις λιανικής - Σε διαβούλευση οι προδιαγραφές για νέου τύπου σύνδεση ταμειακών – POS

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 21:17

Στην Ελλάδα το Citroen των 5.500 ευρώ

Η Citroen ανακοίνωσε την έναρξη της εμπορικής πορείας του Ami, του οχήματος που εκδημοκρατίζει την ηλεκτρική κινητικότητα, προβάλλοντας ως η πιο προσιτή πρόταση στην ελληνική αγορά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Άσπα παίρνει την μεγάλη απόφαση να ακολουθήσει την Μαρίνα και την Αργυρώ στα Γιάννενα, αγνοώντας πως ο Κώστας καραδοκεί, στη σειρά Σασμός. Μπορεί να έχει απομακρυνθεί προς το παρόν από κοντά της, όμως ο ίδιος δε πρόκειται να τα παρατήσει.

Κατηγορία LIFESTYLE

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κι ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται αδιαλείπτως, υπάρχει αξιοσημείωτη… κινητικότητα στις διεθνείς αγορές. Ενδεικτικά, το αργό πετρέλαιο έφτασε να υποχωρεί πάνω από 12% την Τετάρτη, 09.03.2022.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος συνυπέγραψε ερώτηση σε σχέση με την ανάγκη επανακτηματογράφησης σε κτηματολογικές ενότητες νησιωτικών περιοχών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos