Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι εξής: 12, 16, 17, 30, 39, και αριθμός Τζόκερ το 17.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ακόμη reality show ξένης παραγωγής ξεκίνησε να γυρίζεται στην Πάρο. Το παιχνίδι τύπου Big Brother, που περιλαμβάνει συμβίωση των παικτών, έχει ως «σπίτι» μια χλιδάτη βίλα νοτιοδυτικά της Πάρου με εξωτικό ντεκόρ και υπερπολυτελείς χώρους που κόβουν την ανάσα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα αναφορικά με την τουριστική κίνηση από το εξωτερικό προς την Ελλάδα, δείχνουν ότι ούτε η πανδημία, αλλά ούτε ο πόλεμος, αποτελούν συγκυρίες ικανές να ανακόψουν το ρεύμα του!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη ημεδαπός για εμπρηστικές κατασκευές στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι η τακτική συνεδρίαση (επαναληπτική της 28-04-2022) της 3ης Μαΐου 2022 δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας και ορίστηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της στις 5 Μαΐου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00΄, μέσω τηλεδιάσκεψης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα που αναφέρονταν στην με αρ. πρωτ. 5345/60/21-04-2022 πρόσκληση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΥΝΑΝΠ: www.ynanp.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κυκλάδων, υπενθυμίζει ότι η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας ξεκινάει επίσημα την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει έως την 31η Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά:τα κρούσματα ανά περιοχές:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου (άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 4.176.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Το γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos