Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Η Στέλλα έντρομη για τη συνεργασία της με τον Καραπάνο, στο «Σασμό», του ζητάει μία τεράστια χάρη. Ο βαρυποινίτης την έχει του χεριού της και μπορεί να κάνει ότι θέλει με αυτήν την πληροφορία. Θα κρατήσει τον λόγο του;

Κατηγορία LIFESTYLE

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει, όμως σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου δεν φαίνεται οι βροχές και οι καταιγίδες να μας εγκαταλείψουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Αυτοκίνητο έπεσε το πρωί της Τρίτης (7/6) στο λιμάνι του Πειραιά δίπλα στην Πύλη Ε4.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι μάχες των Εθνικών συνεχίζονται και σήμερα Τρίτη (07/06), με τα παιχνίδια για το Nations League να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σε πλήρη επιχειρησιακή δραστηριοποίηση η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στα νησιά της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη χθες (6 Ιουνίου 2022) στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη και διακίνηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γερμανία και Αγγλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Μόναχο, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του NationsLeague. Για τον ίδιο όμιλο, η Ιταλία υποδέχεται την Ουγγαρία, η οποία είναι ικανή για την έκπληξη.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μια συνταγή για ένα λαχταριστό αλλά ταυτόχρονα πιο υγιεινό τιραμισού μάς παρουσιάζει ο δημοφιλής σεφ, Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η ΟΠΑΠ Α.Ε., στο πλαίσιο του σχεδιασμού του δικτύου της, αναζητά νέους συνεργάτες για το δίκτυο των καταστημάτων ΟΠΑΠ στην παρακάτω περιοχή, την οποία θα μπορείτε να επιλέξετε υποβάλλοντας σχετική ηλεκτρονική Αίτηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Κατερίνα Παπουτσάκη πήγε το Σαββατοκύριακο στην παραλία με τους γιους της.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos