Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» διοργανώνει μεγάλη συναυλία για την Ειρήνη, την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 στις 20:00  στα Προπύλαια και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Καταδικάζουμε την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όλα ανατρέπονται ξανά. Ενώ όλοι περίμεναν πως ο Αστέρης θα καταδικαστεί ισόβια για το έγκλημα που διέπραξε στη σειρά Σασμός, ένα πρόσωπο – κλειδί καταφέρνει να τον σώσει την τελευταία στιγμή στη δίκη.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η Τουρκία απέρριψε την περαιτέρω πρόσβαση στα Στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων ρωσικών πολεμικών πλοίων, μεταδίδει σήμερα το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων dpa, επικαλούμενο συνέντευξη που έδωσε το χθες το βράδυ ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στον τουρκικό ραδιοφωνικό σταθμό Habertürk.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικονομία και ακρίβεια τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα για τους πολίτες στη σημερινή συγκυρία 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΕΦΚΑ εναρμονίζει, όπως έχει υποχρέωση από την νομοθεσία, το καθεστώς συνταξιοδότησης μεταξύ των παλαιών συνταξιούχων (δηλαδή εκείνων που συνταξιοδοτήθηκαν πριν από τον Μάιο του 2016) και των νέων συνταξιούχων (που συνταξιοδοτήθηκαν μετά τον Μάιο του 2016) που παράλληλα εργάζονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 21:24

Έφυγε από τη ζωή η Μαντλίν Ολμπράιτ

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράιτ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία στη Βουλή, του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Κυκλάδων Ν.Δ. ΓιάννηΒρούτση,στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών:«Εκσυγχρονισμός του πλαισίου λειτουργίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς - Πρόγραμμα συνεισφοράς Δημοσίου σε ευάλωτους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 17:40

Θεατρική Άνοιξη στη Νάουσα Πάρου

Μια θεατρική πρόταση με ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει ετοιμάσει για φέτος, παρά τις δυσκολίες, η Θεατρική Ομάδα Νάουσας Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

25η Μαρτίου : Η πατρίδα μας αποφάσισε να συνεορτάζει την επέτειο της Εθνικής της παλιγγενεσίας με την εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιορισμένες οι επιλογές και στο αποψινό κουπόνι. Ο Ολυμπιακός «φιλοξενείται» στο Μονακό, από την ομώνυμη ομάδα, στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, ωστόσο θα επικεντρωθούμε στην αναμέτρηση Μπασκόνια – Φενέρ

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos