Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Οι γεννημένοι στον Καναδά δίδυμοι αδερφοί Ντιν και Νταν Κάτεν, ιδρυτές του γνωστού οίκου μόδας Dsquared2, επισκέφθηκαν φέτος την Πάρο για τις διακοπές τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτα η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open «βρέθηκε» στην Νάξο και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, της μίλησε για την εκδήλωση! Παράλληλα, μία... πρόγευση του τι θα δοκιμάσουν όσοι έλθουν στην Γιορτή έδωσε ο σεφ Χρήστος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε το πρόγραμμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απόλυτο πακέτο διακοπών στη μαγευτική Νάξο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Ο συνολικός αριθμός των εργαστηριακά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ευλογιάς των πιθήκων, από την έναρξη της καταγραφής ανέρχεται σε 58 (όλοι άνδρες, διάμεση ηλικία: 36 έτη (19-59), εκ των οποίων 19 ανέφεραν ταξίδι στο εξωτερικό εντός του χρόνου επώασης της νόσου (33%).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε πριν λίγη ωρα η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Γιατρό - Αναλυτικά τα βήματα για την εγγραφή σας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και με τιμές από άγημα του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η κηδεία της 19χρονης ναυτικής δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου, η οποία έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προσοχή μας εφιστά για αύριο Παρασκευή 2/9 ο Σάκης Αρναούτογλου, καθώς αναμένονται κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Ευρωμπάσκετ 2022 ξεκινά σήμερα και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Παράλληλα, στο πλαίσιο της Πρέμιερ, η Λέστερ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 14:08

Εξιχνίαση κλοπής στη Σύρο

Την 31-08-2022 από το Τμήμα Ασφαλείας Σύρου Ερμούπολης εξιχνιάστηκε κλοπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού ο οποίος αφαίρεσε χρήματα και φαρμακευτικά-ναρκωτικά δισκία από φαρμακείο στη Σύρο την 18-08-2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos