Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Η Ελλάδα κέρδισε την Τσεχία 94-88 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 01:44

«Πρώτο κουδούνι» τη Δευτέρα στα σχολεία

Με αγωνία ξεκινά τη Δευτέρα η νέα σχολική χρονιά για τους 1.341.985 μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της Ελλάδας που καλούνται να επιστρέψουν στις τάξεις χωρίς μάσκες και τεστ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ετήσιο αντιγριπικό εμβόλιο μπορεί να σχετίζεται με μικρότερο κίνδυνο εγκεφαλικού, καταδεικνύει μια νέα επιστημονική μελέτη από την Ισπανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστρέφουν ύστερα από τρεις μήνες ομηρίας συνολικά 49 Έλληνες και ξένοι ναυτικοί που θα αντικατασταθούν από νέα πληρώματα - Άγνωστο πότε θα απελευθερωθούν τα δύο υπό ελληνική σημαία δεξαμενόπλοια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ εύχεται στη σχολική κοινότητα των νησιών μας η νέα χρονιά να είναι παραγωγική και χωρίς τα προβλήματα και την αναστάτωση που προκάλεσε η πανδημία του covid-19.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Κρατικού Αερολιμένα Πάρου καταδεικνύουν ότι οι αεροπορικές αφίξεις επισκεπτών στο νησί τους δύο τελευταίους καλοκαιρινούς μήνες του 2022, παρουσίασαν σημαντική αύξηση συγκριτικά με τους αντίστοιχους μήνες του 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια νέα σχολική χρονιά είναι μπροστά μας. Ταυτόχρονα είναι παρόντα παλιά αλλά και νέα προβλήματα που προκύπτουν από την κυβερνητική πολιτική στο χώρο της Παιδείας, προβλήματα που έχουννα αντιμετωπίσουν και πάλι γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για τον πατέρα των αδερφών Αντώνη και Γιώργου Γλου με την αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης – υπόδησης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριπλή ένεση ρευστότητας στις αποδοχές των συνταξιούχων έρχεται μέσα στον Δεκέμβριο. Απο τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προκύπτει αύξηση των συντάξεων για όσους έχουν μηδενική, η μικρή προσωπική διαφορά, αύξηση των καθαρών αποδοχών, μέσω της κατάργησης της εισφοράς αλληλεγγύης και ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων με ένα έκτακτο επίδομα 250 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
 
Πέρασαν σχεδόν οκτώ μήνες από τον άδικο χαμό του Τζώρτζη Μονογυιού, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο με την καινούργια του Ferrari, και σήμερα το σπίτι της οικογένειάς του γέμισε ξανά χαρά, αφού βαφτίστηκε ο δίχρονος  γιος του, ο οποίος ονομάστηκε  Γιώργος-Μιχαήλ.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos