Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός για τη μίσθωση του εμβληματικού δημοτικού ακινήτου στο λιμάνι της Πάρου πίσω από τον ανεμόμυλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα είναι ευχάριστα και αφορούν στην υλοποίηση ενός μεγάλου στην Πάρο έργου, το οποίο θα ικανοποιεί τις αυξημένες μεταφορικές ανάγκες κατοίκων και τουριστών ενώ αναμένεται να θέσει το νησί σε νέα τροχιά ανάπτυξης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα τέλειο φωτεινό ημικύκλιο, ένα μαγευτικό ουράνιο τόξο, δημιουργήθηκε στον Αμπελά μετά τη βροχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η υποπαραλλαγή της Όμικρον, XBB 1.5, γνωστή ως «Κράκεν», με έξι κούσματα να καταγράφονται στην Αττική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά το έργο κάλυψης του δικτύου του Μετρό με σήμα κινητής τηλεφωνίας, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πρώτη φορά η XBB 1.5 γνωστή ως «Κράκεν» εντοπίστηκε στην Ελλάδα. Τρία τα μέχρι στιγμής κρούσματα.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι λένε ισπανικά ΜΜΕ - Η βασιλομήτωρ και αδελφή του εκλιπόντος, Σοφία, είναι ήδη στην Αθήνα - Στην κηδεία θα παρευρεθεί και ο Χουάν Κάρλος που ζει εξόριστος στο Άμπου Ντάμπι

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξάνεται η τιμή των rapid και self test αλλά και των PCR τεστ στα φαρμακεία, καθώς πλέον υπάγονται σε συντελεστή ΦΠΑ της τάξεως του 6%, ενώ από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα ο συντελεστής ήταν μηδενικός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος στην παρατεταμένη άνοιξη έρχεται τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, που προειδοποιούν για πολικές αέριες μάζες που κινούνται με κατεύθυνση τη νότια Ευρώπη και τη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mετά την ήττα από τη Μονακό στη Γαλλία, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει στην Ιταλία κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια για να παραμείνει σε τροχιά τετράδας στην Ευρωλίγκα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos