των περιφερειακών εκλογών. Η αμηχανία μπροστά στην απουσία πολιτικής πρότασης, αλλά κυρίως μπροστά στην απουσία συγκεκριμένου πολιτικού στίγματος, που παλινδρομεί και χάνεται κάπου ανάμεσα στις... συνιστώσες και στις μεταξύ τους ασύμβατες κομματικές δυνάμεις, που έχουν δώσει το χρίσμα τον κ. Μπενέτο Σπύρου, (άρα είναι ο τελευταίος που δικαιούται να ομιλεί περί δήθεν ανεξαρτησίας) αιτιολογούν το παραλήρημά του και τον οχετό των ύβρεων και των εκφράσεων επιπέδου πεζοδρομίου που χρησιμοποιεί. Επιτέλους, η νησιωτική ανατροπή, απέκτησε περιεχόμενο!
Σε απάντηση του Δελτίου Τύπου της παράταξης “Νησιωτική Ανατροπή” η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” του υποψηφίου Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, δηλώνει τα εξής:
Με ένα κατάπτυστο λιβελλογράφημα, η παράταξη που επαγγέλλεται την "ανατροπή" στον τόπο, έδειξε τελικά, με ποιά όπλα κατεβαίνει στην πολιτική μάχη
Parianotypos.gr
Ιστότοπος: http://www.themewinter.comΤελευταία άρθρα από τον/την Parianotypos.gr
- Πάρος: Μαζική αναχώρηση επιβατών με το Blue Star Naxos! (βίντεο)
- Κυρά Ρηνιώ: Η κυρά της Κινάρου - Η γυναίκα σύμβολο δύναμης και Ελληνισμού (βίντεο)
- Μητσοτάκης: Να μεταλαμπαδεύσουμε το μήνυμα της ενότητας του '40 - Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εδώ για να υπερασπιστούν την ελευθερία μας
- Με υπερηφάνεια παρέλασαν οι μαθητές στην όμορφη Σίφνο (Βίντεο)
- Πάρος – 28η Οκτωβρίου: Μαθητική παρέλαση με καμάρι και υπερηφάνεια – Τα νιάτα τίμησαν την εθνική μνήμη (Βίντεο + Φωτό)



Μέλος του μητρώου