Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Περίπου 1.323.000 ευρώ μοιράζει η αποψινή κλήρωση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλλο ένα βίντεο αποτυπώνει εύγλωττα στις εικόνες του τις συνέπειες των τελευταίων, ισχυρών ενίοτε, βροχοπτώσεων που έπληξαν το νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 21:24

Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Σπάρτη

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στην Πελοπόννησο στις 21:07 σήμερα 17 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαρίεσσας και ο φίλαθλος κόσμος της Ημαθίας από το τραγικό συμβάν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ουσιαστικά περίπου τέσσερις στους δέκα που έχουν δάνειο με καθυστέρηση- στεγαστικό ή επαγγελματικό- με υποθήκη την πρώτη κατοικία καλύπτονται από τη νέα ρύθμιση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπάμε πολύ τον ύπνο και η ώρα του κρεβατιού είναι ιερή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από τις 23 Φεβρουαρίου – Ψυχρή εισβολή στη χώρα μας – Πού και πότε θα χιονίσει – Οι προγνωστικοί χάρτες «δείχνουν» χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για «μαζικές εξώσεις» στις οποίες οδηγεί το «κυβερνητικό πλάνο για χορήγηση βίζας σε μη πολίτες της ΕΕ, έναντι επενδύσεων ύψους 250.000 ευρώ σε ακίνητα» και το AirBnB κάνει λόγο σε εκτενές δημοσίευμά της η κυριακάτικη έκδοση της βρετανικής Telegraph.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 15:53

Στοίχημα: Σκοράρουν αμφότεροι στο Φάληρο

Κυριακή (17/02) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες μάχες από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ εντός των συνόρων ξεχωρίζει φυσικά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ο τελικός Κύπελλου μπάσκετ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων συμμετείχε στο info day του Εrasmus plus στις Βρυξέλλες την Τρίτη στις 5 Φεβρουαρίου, ένα πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης το οποίο σκοπό έχει μεταξύ άλλων τη στήριξη καινοτόμων δράσεων σχετικών με την εκπαίδευση, τη νεολαία και τον αθλητισμό.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos