Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε πριν από λίγο να κηρύξει σε απομόνωση όλη την περιφέρεια της Λομβαρδίας, και άλλες δώδεκα περιοχές σε Βένετο, Εμίλια Ρομάνια και Πεδεμόντιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kαθησυχαστικός προς τους πιστούς ήταν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών, σχετικά με την Θεία Κοινωνία και την μεγάλη δημόσια συζήτηση που έχει ξεκινήσει με αφορμή τον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Πόλεμος” από αρνητικά σχόλια με ύβρεις και χυδαίες εκφράσεις, έχουν ξεσπάσει στο Facebook από την ανάρτηση της πρώην γνωστής τραγουδίστριας και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλίας Χρηστίδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις προσπαθούν να περιορίσουν τη φωτιά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ότι αγνοείς το φοβάσαι… ότι γνωρίζεις καλά είναι πολύ απλό. Η αλήθεια είναι ότι, όλοι μας και χωρίς εξαίρεση, αγνοούμε πολλά και γνωρίζουμε λίγα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις - Νέo βίντεο ντοκουμέντo δείχνει τουρκικό θωρακισμένο όχημα την ώρα που επιχειρεί με σχοινί ή συρματόσκοινο να ρίξει τον φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώνονται 21 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Από αυτά, 13 βρίσκονται στους νομούς Αχαΐας και Ηλείας, 7 στο νομό Αττικής και 1 στο νομό Ευβοίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ιταλικών αρχών, τα κρούσματα του κοροναϊού στη χώρα έφτασαν τα 5.883. Οι νεκροί είναι 233 και οι ασθενείς που ιάθηκαν 589.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tα ηλικιωμένα άτομα καθώς και άτομα οποιασδήποτε ηλικίας με χρόνια υποκείμενα νοσήματα (π.χ. χρόνια αναπνευστικά νοσήματα, κακοήθειες κ.τ.λ.), ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου για εμφάνιση σοβαρής νόσου και επιπλοκών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos