Παρασκευή, 15 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενο'υς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και νέα απόφαση κατανομής συσκευασμένου αντισηπτικού για την κάλυψη των αναγκών δημόσιων εκπαιδευτικών δομών της επικράτειας εξέδωσε με απόφασή της η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Κεραμέως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκρίθηκε η σύναψη χιλίων τριακοσίων πενήντα οκτώ (1358) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΟΤΑ α’ βαθμού, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νήμα της ζωής έμελλε να κοπεί πάνω στην άσφαλτο για έναν 68χρονό συντοπίτη μας σήμερα το μεσημέρι στο 13ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης – Φέρων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγίες για την λήψη μέτρων προφύλαξης από υψηλές θερμοκρασίες περιλαμβάνονται σε εγκύκλιο του γενικού γραμματέα Δημόσιας Υγείας Π. Πρεζεράκου. Όπως αναφέρεται οι δημόσιες υπηρεσίες της χώρας θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγουν τη Δευτέρα 18 Μαΐου τα εμπορικά κέντρα μετά το πράσινο φως που έδωσαν οι λοιμωξιολόγοι στο αίτημα του υπ. Αναπτυξης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Πιασμένοι χέρι, χέρι προχωράμε σε δύσκολο, με ανηφόρα αγώνα", τραγουδούν σημαντικοί Έλληνες καλλιτέχνες, στέλνοντας μήνυμα αγάπης και ενότητας στους Ιταλούς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε την περασμένη Τετάρτη (13/05) το μεγαλύτερο και βαρύτερο αεροπλάνο του κόσμου, το εντυπωσιακό ουκρανικό, σοβιετικής κατασκευής, Antonov An-225 Mriya.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aυστηρή καταδίκη για τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και των χωρικών υδάτων της Ελλάδας, καθώς και για την εξορυκτική δραστηριότητα της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας εξέφρασε το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 15 Μαΐου, είναι 40 και το σύνολο των περιστατικών στη χώρα μας ανέρχεται πλέον

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos