Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 - Psts.gr

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 12 - Το σύνολο των κρουσμάτων έχει φτάσει τα 2.918 - Συνολικά έχουν ελεγχθεί 182.423 κλινικά δείγματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα από τα πολλά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό στην Μινεάπολη, είναι και αυτό που δείχνει δυο λευκούς αστυνομικούς να αποφασίζουν να συλλάβουν έναν αφροαμερικανό ο οποίος κάθεται και απλά καπνίζει το τσιγάρο του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την εξέλιξη των υφιστάμενων τεχνικών εργασιών, αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουνίου τα έργα στο Αλιευτικό Καταφύγιο Αλυκής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο την υγειονομική κάλυψη στα νησιά, ενόψει του ανοίγματος της τουριστικής περιόδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση σας στην συγκέντρωση ενάντια στα αιολικά που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαΐου 2020, στον Άγιο Κωνσταντίνο της Παροικίας Πάρου και ζητώ την συστράτευση σας στον κοινό αγώνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με σειρά αεροπορικών οδηγιών (notams) η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τις απαγορεύσεις που ισχύουν στις αεροπορικές μετακινήσεις και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτέλους, ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ!!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης δύο βιοκτόνων, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η Ελλάδα ήταν και παραμένει απολύτως προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει και αυτήν την πρόκληση, εφόσον η Τουρκία αποφασίσει τελικά να την υλοποιήσει».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos