Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 - Psts.gr

Μπορεί ο Φοίβος Δεληβοριάς να είχε δηλώσει πως η περσινή θα ήταν η τελευταία «Ταράτσα του Φοίβου» αποδεικνύεται, όμως, για άλλη μια φορά, πως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο θεός γελάει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από την καταμέτρηση που έγινε χθες, 4.809 νέοι θάνατοι και 132.999 κρούσματα καταγράφηκαν στον κόσμο - Στη Βραζιλία οι περισσότεροι νέοι θάνατοι (1.274) - Ακολουθούν οι ΗΠΑ (807)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η 44χρονη αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο από το Ψυχιατρείο και να παραστεί στη δίκη της - Τι ανέφερε η δικηγόρος της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Πλοιάρχου Ε.Ν. ΤΡΕΣΣΟΥ Αναστάσιου την 11-06-2020 πραγματοποιήθηκε σεμνή τελετή κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ SUPER FERRY II στο Λιμάνι Ραφήνας

 

Απονεμήθηκε στον Πλοίαρχο Ε.Ν. τιμητική πλακέτα (θυρεός Λιμεναρχείου Ραφήνας) από τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ραφήνας Πλοίαρχο Λ.Σ. ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο, ως ελάχιστη αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στην ακτοπλοΐα και της συνεργασίας του με την Υπηρεσία μας.

Επίσης στην τελετή παραβρέθηκαν ο Υπολιμενάρχης Ραφήνας Πλωτάρχης Λ.Σ. ΓΕΡΑΚΑΚΗΣ Στέφανος, ο Διοικητής Λιμενικής Αστυνομίας Ραφήνας Πλωτάρχης Λ.Σ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, Προσωπικό Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας ΧΡΥΣΟΦΩΤΗΣ Σπυρίδων και η Διευθύνουσα Σύμβουλος Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας ΓΚΙΚΑΚΗ Δέσποινα.

irafina.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι εθισμός της αντιπολίτευσης τα καλοκαίρια να επιδίδεται σε δημαγωγικά δελτία τύπου και κυνήγια μαγισσών σε μια προσπάθεια του κυρίου Υποβολέα να συσπειρώσει το θίασό του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της τουριστικής περιόδου και πάντα με προτεραιότητα την υγεία των πολιτών και την βιωσιμότητα των τοπικών επιχειρήσεων, ο Δήμος Μυκόνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η Αμοργός είναι ένα υπέροχο νησί για περπάτημα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας» γράφει ο ετήσιος έντυπος και διαδικτυακός οδηγός διακοπών για το 2020 του ολλανδικού Μέσου griekenland.net με μεγάλη απήχηση στο ταξιδιωτικό κοινό των Κάτω Χωρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα δεδομένα της μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας, όπως αυτά αποτυπώνονται ψηφιακά στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» για τον μήνα Μάιο 2020 συνεχίζουν να είναι θετικά και αυτόν το μήνα, ακολουθώντας τη γενική τάση εξομάλυνσης της αγοράς εργασίας καθώς σταδιακά αποκλιμακώνονται τα έκτακτα μέτρα προσωρινού χαρακτήρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (2140) που μοιράζει 600.000 ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας κερδών (5+1).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos