Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 - Psts.gr

Το σχέδιο των πρωτοκόλλων και της ενιαίας υγειονομικής κάλυψης των νησιών της Ελλάδας, ενόψει του ανοίγματος του τουρισμού στη χώρα ανακοίνωσαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε σε ηλικία 67 ετών ο Γιάννης Χόντος, ένα από τα πέντε αδέρφια και τους συνιδρυτές των καταστημάτων Hondos Center. Έδινε μάχη με τον καρκίνο για δύο χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος, ο οποίος επέβαινε σε επιβατηγό πλοίο, κατά την εκτέλεση του δρομολογίου Χανιά-Πειραιάς προσέγγισε 26χρονη ημεδαπή προβαίνοντας σε άσεμνες πράξεις εναντίον της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαστάσεις πήραν πρόσφατα στην Πάρο, ανυπόστατες φήμες ότι υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου-Αντιπάρου «Μαρία Ναυπλιώτη», προσκαλεί όλα τα μέλη του στην εαρινή αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί από το συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνολικά 20 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας ανακοινώθηκαν από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην αυτοματοποίηση μιας ακόμα γραφειοκρατικής διαδικασίας προχωρά το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με σχετική έρευνα της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία), ενόψει της τουριστικής σεζόν: «Λόγω των ειδικών συνθηκών covid19 οι υγειονομικές μονάδες θα πρέπει να τύχουν ιδιαίτερης προσοχής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), σύμφωνα με την οποία εκδόθηκε προσωρινή διαταγή αναστολής των εργασιών βυθοκορήσεων και της απόρριψης βυθοκορημάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ για την επιβατική κίνηση των αεροδρομίων το πεντάμηνο Ιανουαρίου – Μαΐου 2020 προκύπτουν τα ακόλουθα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos