Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 - Psts.gr

Η Πάρος «παίζει» παντού αυτό το τόσο δύσκολο λόγω της πανδημίας καλοκαίρι. Έτσι, σε μια προσπάθεια προβολής του νησιού και προσέλκυσης Ελλήνων αλλά και ξένων τουριστών, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, μίλησε τον τελευταίο καιρό σε πάνω από 20 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα ενημέρωσης της Ελλάδας και της Ευρώπης, για τι άλλο, για την Πάρο!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τη Νάξο και την Αμοργό, ο κύκλος συναντήσεων του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή τομέα Φιλήμονα Ζαννετίδη, έκλεισε με επίσκεψη στην Πάρο όπου είδε και συνομίλησε με τους φορείς του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 20:17

Κορωνοϊός: 10 νέα κρούσματα στη χώρα

10 κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν σήμερα Παρασκευή 19/6 στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζει να μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μαρτίνο Φθιώτιδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το άρθρο 18 του νομοσχεδίου για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης φαίνεται ότι θα απασχολήσει περισσότερο από όλα τις δημοτικές αρχές αφού προβλέπει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Συνάντηση σήμερα στη Μυτιλήνη με τον καθηγητή Νίκο Ζούρο και συζήτηση για τη σημασία της ανάδειξης της γεωλογικής κληρονομιάς των νησιών μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τότεναμ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απόψε στο «Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ» για την Premier League, χωρίς κόσμο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πιο ευέλικτοι κανόνες προληπτικής εποπτείας για τις τράπεζες ώστε να διευκολυνθεί ο δανεισμός και να ενισχυθεί η οικονομία που πλήττεται από τον COVID-19.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ) κ Γιώργο Χότζογλου, τη βουλευτή Β’ Πειραιά και Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΜέΡΑ25 κα Φωτεινή Μπακαδήμα και την Τομεάρχη Τουρισμού του ΜέΡΑ25, κα Ειρήνη Μήτσιου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον το πρόγραμμα της Παρασκευής (19/06) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία δυνατά προγνωστικά για εσάς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos