Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 - Psts.gr

Εδώ και 40 χρόνια, από το 1980, βρισκόμαστε κοντά σας στα Λιβάδια της Παροικίας Πάρου, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία πλάι στη θάλασσα, για να σας προσφέρουμε μοναδικές, αυθεντικές γεύσεις της παραδοσιακής Ελληνικής και της γνήσιας Ιταλικής κουζίνας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απόλυτο τραγούδι του φετινού καλοκαιριού μόλις κυκλοφόρησε!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας λόγω κορωνοϊού, πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Γκολφ Γλυφάδας για το πρώτο drive in θερινό φεστιβάλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βουτιά» σημείωσαν οι από λιμένος αφίξεις στην Πάρο κατά τον μήνα Μαϊο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμεναρχείου του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (2136) που μοίραζε πάνω 10 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας κερδών (5+1).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της στρατηγικής ενδυνάμωσης των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών τους, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. ξεκινά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΚΥΑ θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος του Ιουνίου και θα προβλέπει ότι ο μέγιστος αριθμός των πιστών στους ναούς θα είναι 100 άνθρωποι από 50 που είναι σήμερα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Να σταματήσουν όλες οι προκλητικές ενέργειες που μπορεί να υπονομεύσουν την επενδυτική εμπιστοσύνη και την

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 8.00 περίπου το βράδυ της Τρίτης στο ύψος του ICE στην Λαμία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Μήλο βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ο Νίκος Συρμαλένιος. Τη Δευτέρα 1/6 επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας όπου συναντήθηκε με την επιστημονική διευθύντρια οδοντίατρο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos