Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 - Psts.gr

Καταφύγιο για τους επενδυτές η Ελλάδα εν μέσω πανδημίας, γράφει η γερμανική εφημερίδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αλευρόπιτα είναι μια παραδοσιακή πίτα από την περιοχή του Ζαγορίου. Μια συνταγή για ένα χυλό που ψήνεται στο φούρνο, γίνεται στο πι και φι και γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 19:13

Ο ΕΟΦ απαγορεύει μωροπετσέτες

Στην απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος Easybaby Μωροπετσέτες της εταιρείας EASYCARE IKE, προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

 

Το προϊόν παρουσιάζεται επί της συσκευασίας με χαρακτηριστικά που δεν συνάδουν με την χρήση και την κατηγορία του. Ειδικότερα παρουσιάζεται με χαρακτηριστικά βιοκτόνου χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια από τον ΕΟΦ και όπως τονίζει ο Οργανισμός η εταιρεία οφείλει να αποσύρει άμεσα το προϊόν από την αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΦ είχε προχωρήσει σε απόσυρση ακατάλληλου αντισηπτικού τζελ. Οπως ανέφερε, το συγκεκριμένο προϊόν, όπως και άλλα που έχουν απαγορευτεί, διατίθεται ως βιοκτόνο, χωρίς να έχει την προβλεπόμενη άδεια κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

iefimerida.gr

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O ΕΦΕΤ με αφορμή το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός τροφιμογενών λοιμώξεων έχει διεθνώς καταγραφεί ως αποτέλεσμα ακατάλληλου χειρισμού τροφίμων στο σπίτι συγκέντρωσε ερωτήσεις καταναλωτών και δίνει απαντήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του «μαϊμού» γιατρού που είχε σκορπίσει τον θάνατο και εξαπατούσε συστηματικά δεκάδες συμπολίτες μας, πουλώντας τους ψεύτικες ελπίδες για την αντιμετώπιση ανίατων ασθενειών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενόψει της τουριστικής περιόδου σε ένα περιβάλλον πρωτόγνωρο, έχουμε υποχρέωση και καθήκον να συμβάλλουμε όλοι ώστε η Ελλάδα να αποτελέσει και φέτος έναν ασφαλή τουριστικό προορισμό για όλο τον κόσμο, την εποχή που οι άλλες χώρες μαστίζονται ακόμα από τον COVID-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 και του άρθρου 217 του Ν.3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων», σας προσκαλούμε σε ειδική τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας, οι οποίες στο χάρτη που ακολουθεί έχουν τη μορφή ψυχρής λίμνης, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες κοντά στο έδαφος και τα αυξημένα ποσά υγρασίας,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οκτώ ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι -  Κανένας νέος θάνατος - Δείτε τη γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά υπάρχει η ανάγκη αποστείρωσης των αντικειμένων του χώρου μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos