Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 - Psts.gr
Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 18:33

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 64 και 74 του Ν. 3852/2010 όπως αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 71 του Ν. 4555/2018 και 5 του Ν. 4623/2019 και της εγκυκλίου 87/20-08-2019 (αρ.πρωτ 59646) του Υπουργείου Εσωτερικών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες αποκατάστασης στο λιμάνι του Αθηνιού, του κύριου πυλώνα υποδοχής τουριστών της Σαντορίνης μετά από μακροχρόνια "μάχη" για την άρση των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων που διέπει το θεσμικό πλαίσιο εκτέλεσης των δημοσίων έργων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τρίτη 02.06.2020, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Μάρκου Ι. Κωβαίου, πραγματοποιήθηκε στην Παροικιά συνάντηση εργασίας με τους επαγγελματικούς φορείς του Τουρισμού της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο τύπος, τι να λέμε, είναι μηχανή των γκολ και θα μνημονεύεται για χρόνια.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τα σοβαρά θέματα που έχουν προκύψει ως προς την υποδοχή των τουριστών ασχολήθηκε επί τρίωρο το Περιφερειακό συμβούλιο τουρισμού στην χθεσινή του συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 04-06-2020 το πρωί στον Αρχάγγελο Ρόδου, 59χρονος αλλοδαπός κατέπεσε από μεταλλική σκάλα, κατά τη διάρκεια εργασιών ελαιοχρωματισμού σε κατοικία, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Παρασκευής (05/06) μας προετοιμάζει για το Σ/Κ!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Θετικοί στον κορωνοϊό είναι τελικά η 25χρονη και ο 26χρονος από το Βόλο, οι οποίοι πρόσφατα επέστρεψαν από τη Γερμανία και ήρθαν σε επαφή με την 30χρονη έγκυο Βολιώτισσα και το σύζυγό της, γυμναστή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις Κυκλάδες ζούμε ήδη τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής με τα συχνά ακραία καιρικά φαινόμενα, την ανομβρία και ξηρασία, την ερημοποίηση εδαφών, την απώλεια γης, ακτών και παραλιών, τη μείωση της τοπικής βιοποικιλότητας, την εισβολή ξενικών ειδών στη θερμότερη θάλασσα μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απογευματινές ώρες της Τετάρτης 3 Ιουνίου 2020, συνελήφθη εντός του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας συμβασιούχος ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σωφρονιστικός υπάλληλος, για κατοχή, εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, για παράβαση καθήκοντος και για δωροδοκία για παράνομες πράξεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos