Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020 - Psts.gr

Μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας λόγω κορωνοϊού, επιβάλλονται και στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακριβά κόστισε για τους υπεύθυνους καταστήματος εστίασης στην Εύβοια το… τρικούβερτο γλέντι, χωρίς τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα λεγόμενα του καθηγητή λοιμωξιολογίας της ιατρικής σχολής ΕΚΠΑ, Ν. Σύψα, απλώς επιβεβαίωσαν αυτό που όλοι φοβόμασταν. Μετά τα 97 νέα κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν νωρίτερα, όλα φαίνεται πως αλλάζουν…

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Bαρύς θα είναι ο πέλεκυς των προστίμων και των λουκέτων που θα πέσει σε όσες επιχειρήσεις δεν τηρήσουν τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία μέτρα προστασίας, ενάντια στη διασπορά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα σχολεία αύριο Τρίτη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας, παρότι έχει προγραμματισθεί 24ωρη απεργία δασκάλων και καθηγητών,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα νέο πρόγραμμα που θα στηρίξει το «άνοιγμα» 5.200 θέσεων εργασίας ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος, εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορονοϊό σχετικά με τα 97 νέα κρούσματα που εμφανίστηκαν στην χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 2168 Τεύχος Β’ 4 Ιουνίου 2020 η ΚΥΑ Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 34781 που ορίζει τους κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη η ανησυχία στην κυβέρνηση για τα 97 νέα κρούσματα, αλλά και τις εικόνες συνωστισμού σε νησιά όπως η Μύκονος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Όποιος νομίζει ότι έχουμε απαλλαγεί από τον κορονοϊό κάνει λάθος», δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και αφού ξεκαθάρισε ότι τα κρούσματα δεν θα εξαφανιστούν απηύθυνε έκκληση σε όλους τους πολίτες να είναι σε εγρήγορση και να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos