Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό COVID - 19 σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς, μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο νοσηλεύεται εδώ και λίγες ώρες η Νανά Παλαιτσάκη. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

400 διαγνωστικά rapid test για κορωνοϊό διενεργήθηκαν από κλιμάκιο του ΚΟΜΥ – ΕΟΔΥ σε πολίτες στη Νάουσα από την Τρίτη 6 Απριλίου έως το Σάββατο 10 Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεφαντώστε μοναδικά και Αιγαιοπελαγίτικα, στο ρυθμό του μπάλου! «Πάμε Αιγαίο» απόψε με μια ζωντανή ψυχαγωγική βραδιά που θα μας ξεσηκώσει!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 19:32

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν  δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με  "rapid test"  από Δευτέρα 12 Απριλίου έως και Παρασκευή 16 Απριλίου στην πλατεία Νάουσας , από 10:00 έως 13:00

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γεωγραφική κατανομή στην Αττική

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Super League Interwetten, οι ομάδες που «μάχονται» για την παραμονή (Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Λάρισα) παίζουν εκτός (με Βόλο, Απόλλωνα και Ατρόμητο, αντίστοιχα). Με την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ θα ασχοληθούμε σήμερα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με ένα νέο απορριμματοφόρο όχημα, ενισχύθηκε ο στόλος καθαριότητας του Δήμου Αμοργού. Η προμήθεια του έγινε με χρηματοδότηση μέσα από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 09-04-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 16χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos