Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Η αίσθηση της όσφρησης στους σκύλους είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να τους κάνει να αναγνωρίζουν πράγματα που δεν μπορούν να δουν όπως η ασθένεια! Δείτε τι άλλο μπορεί να αντιληφθεί ο σκύλος με τη μύτη του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ το μεσημέρι της Παρασκευής (09.04) έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο Καλλίφυτο Δράμας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας μετά τη νίκη του στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παναθηναϊκό με 3-1 για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί είναι 1, 12, 15, 35, 39 και τζόκερ ο αριθμός 15 .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πιθανός εμβολιασμός των μαθητών πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εκτιμά η εκπρόσωπος της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας Βάνα Παπαευαγγέλου
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανέτρεψαν το 0-1 οι ερυθρόλευκοι

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη μέσα από το νοσοκομείο - «Θέλω να σας χιλιοευχαριστήσω για τα μηνύματα»

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μέσα από το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» , η γνωστή δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, ευχαριστεί όσους ενδιαφέρθηκαν τις τελευταίες ώρες για το πρόβλημα υγείας της, εξηγεί τα συμπτώματα που παρουσίασε και ξεκαθαρίζει πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν έχει καμία σχέση με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που έκανε πρόσφατα. Αναλυτικά η ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη:

«Με αφορμή την εισαγωγή μου χθες το μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστήσω για τα μηνύματα ενδιαφέροντος και αγάπης. Η εισαγωγή μου και η παραμονή μου κρίθηκε απαραίτητη από τους θεράποντες γιατρούς μου, καθώς είχα οξύτατη πόνο στο στήθος, κρύο ιδρώτααπώλεια στήριξης και πρόβλημα όρασης

Ενοχλήσεις είχα τον τελευταίο μήνα και πρόβλημα στο μάτι μου το αριστερό, αλλά όπως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι κάνουμε, μεταθέτουμε τα ιατρικά μας θέματα. Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστουν για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο (σ,σ «Ερρίκος Ντυνάν») έρχομαι κάθε μήνα τα τελευταία 11 χρόνια καθώς έχω χρόνιο αιματολογικό πρόβλημα 

Εμβολιάστηκα ακριβώς γιατί ανήκω στις πολύ ευπαθείς ομάδες στο Λαϊκό και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό. Ουδεμία σχέση το εμβόλιο λοιπόν με το θέμα νοσηλείας μου. Σας ευχαριστώ όλους πολύ».

 Υπενθυμίζεται πως η δημοσιογράφος δίνει τη μάχη της εδώ και χρόνια με σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Το 2008, όταν ακόμη εργαζόμουν στο Alter έμαθα για την ασθένειά μου. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς» είχε πει το 2016 σε συνέντευξή της η Νανά Παλαιτσάκη μιλώντας ανοιχτά για την ασθένειά της.

Στο People το 2015 για το ίδιο θέμα είχε πει: «Ήταν 2009, όταν ένας γιατρός μού ανακοίνωσε πως έχω έξι μήνες ζωή. Αυτή τη στιγμή η υγεία μου είναι σε διαδικασία ελέγχου. Κάθε μήνα κάνω κάποιες εξειδικευμένες εξετάσεις, από τις οποίες και θα εξαρτηθεί ο επόμενος μήνας. Δεν έχω κανένα περιθώριο να χάνω τις στιγμές[...] Ο τρόπος σκέψης μάς τοξινώνει. Πλέον, άλλαξα τον τρόπο που σκέφτομαι. Έμαθα να λέω “όχι”. Οτιδήποτε σε κάνει να μην περνάς καλά, είτε αυτό είναι άνθρωπος είτε αντικείμενο είτε κατάσταση, πρέπει να το κόβεις μαχαίρι. Δεν πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στην κακοποίηση του εαυτού μας από τρίτους, διαφορετικά θα αρρωστήσουμε. Μετά από αυτό που μου έτυχε, κατάλαβα τι σημαίνει να χαίρεσαι την κάθε στιγμή. Πηγή ενέργειας είναι ο εαυτός μας και όχι απαραίτητα ένας σύντροφος»

ethnos.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα κρούσματα ανά Περιφερειακή Ενότητα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρώτο βίντεο ντοκουμέντο με τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ ήρθε στο “φως” της δημοσιότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα 24ωρο πριν το άνοιγμα των Λυκείων έγινε διαθέσιμη η υπηρεσία της δήλωσης αποτελεσμάτων των self tests

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos