Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Μια σειρά από μικρές αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις θα μετατρέψουν τη Νάξο στο πρώτο «έξυπνο νησί» στον κόσμο, τόνισε η Amazon κατά την παρουσίαση την Τρίτη (4/10) του σχεδίου «Naxos, Smart Island».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαν «βόμβα» έπεσε πριν περίπου ένα μήνα η είδηση πως επιδόματα του ΟΠΕΚΑ και της ΔΥΠΑ δεν θα καταβάλλονται πλέον στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, αλλά  μέσω μιας νέας ψηφιακής προπληρωμένης κάρτας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Twitter αλλάζει χέρια καθώς η εταιρεία αποδέχθηκε την πρόταση εξαγοράς των 44 δισ. δολαρίων του Έλον Μασκ.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 14, 28, 32, 39, 42 και Τζόκερ το 18.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σημαντικές συναντήσεις είχε στη Μήλο τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, ο πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης, συνοδευόμενος από το βουλευτή Κυκλάδων Νίκο Συρμαλένιο, από το μέλος της Κ.Ε. και πρώην βουλευτή Νίκο Μανιό, από τα μέλη της Ν.Ε. Ελένη Γαϊτανή και Χρήστο Βενιανάκη και στελέχη της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Μήλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακαλεί ο ΕΟΦ προϊόν για αφαίρεση ημιμόνιμου βερνικιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα απίστευτο κυκλοφορικό χάος προκλήθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου στην πλατεία Αγίου Νικολάου κοντά στο λιμάνι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαλέξτε ποιότητα, άνεση και στιλ στις sport και casual εμφανίσεις σας. Επισκεφθείτε τώρα στην Παροικία το κατάστημα επώνυμων αθλητικών και καθημερινών προϊόντων ένδυσης - υπόδησης και αξεσουάρ RE: ACT.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν νωρίς το πρωί της Τρίτης 4 Οκτωβρίου στο λιμάνι του Πειραιά, τα λένε όλα σχετικά με το μέγεθος της τουριστικής κίνησης προς Κυκλάδες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία έλαβε χώρα ανήμερα της επετείου των 48 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. 


Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos