Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Σε συνέχεια του δελτίου τύπου του ΑΟ Πάρου λάβαμε από τον ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκό το ακόλουθο δελτίο τύπου το οποίο και δημοσιεύουμε.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» εντάχθηκε η «Επέκταση και βελτίωση του πεδίου ελιγμών Κρατικού Αερολιμένα Νάξου» με προϋπολογισμό 23.070.624,96 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γεράσιμος και η Στέλλα έρχονται όλο και πιο κοντά, στη σειρά Σασμός.

Κατηγορία LIFESTYLE

Αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός σύμφωνα με τα προγνωστικά μετεωρολογικά μοντέλα, κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αδειοδότηση του υδατοδρομίου της Καλαμάτας αποτελεί μια προσπάθεια πολλών ετών που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη δημαρχία του κ. Νίκα, σημερινού Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, και παίρνει σάρκα και οστά επί δημαρχίας του κ. Βασιλόπουλου όπου φιλοδοξεί να συνδέσει την νησιωτική Ελλάδα με την πόλη της Καλαμάτας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε την ανακοίνωση που δημοσίευσε η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, διερμηνεύοντας τα αισθήματα και τις διαθέσεις του ναξιακού λαού, αποχαιρετά με απέραντη θλίψη την Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα εργαστήρια τοξικολογίας τρεις εβδομάδες προσπαθούσαν να επαληθεύσουν την ποσότητα κεταμίνης - Εξετάζουν τρία ενδεχόμενα για το πώς χορηγήθηκε το ισχυρό υπνωτικό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ανακοινώνει ότι έλαβε Ευχαριστήρια Επιστολή από τον Εκτελεστικό Διευθυντή του οργανισμού Frontex κ. Fabrice Leggeri για την υλοποίηση του πιλοτικού έργου του Αερόστατου Επιτήρησης θαλάσσιων συνόρων στον Κρατικό Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» (ΚΑΑΛΔ).

Στην εν λόγω επιστολή, προς τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Γιώργο Δριτσάκο, ο κ. Leggeri εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση του οργανισμού Frontex για την επιτυχία των πτήσεων επιτήρησης θαλάσσιων συνόρων του Δέσμιου Αερόστατου (Tethered Aerostat) που υλοποιήθηκε μέσα στον ΚΑΑΛΔ κατόπιν έγκρισης της ΥΠΑ για δωρεάν παραχώρηση χώρων και υποδομών.

Στόχος του εν λόγω έργου ήταν η συνεχής επιτήρηση των θαλάσσιων συνόρων του Θρακικού Πελάγους για την αποτροπή της παράτυπης μετανάστευσης σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή.

Στην επιστολή τονίζεται επίσης η καθοριστική συμβολή του Διοικητή της ΥΠΑ Γ. Δριτσάκου και των στελεχών του ΚΑΑΛΔ στην υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού, πρωτότυπου και καινοτόμου επιχειρησιακού σχεδίου που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά εντός ενός Διεθνούς Αερολιμένα στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το εν λόγω πιλοτικό επιχειρησιακό σχέδιο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, χωρίς συμβάντα ασφαλείας, με περισσότερες από 2.500 ώρες πτήσεων και συνεχή επιτήρηση των εθνικών συνόρων με ραντάρ και κάμερες, με παράλληλη συμβολή στην πρόληψη δασικών πυρκαγιών τους θερινούς μήνες.

Το κέντρο λειτούργησε σε 24ωρη βάση επτά (7) ημέρες την εβδομάδα από την 01/07/2021 μέχρι και την 31/10/2021 και στελεχώθηκε από εξειδικευμένο προσωπικό της αναδόχου Γαλλικής εταιρείας, του οργανισμού Frontex, του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λίγες εβδομάδες θα δημιουργηθεί μια πλατφόρμα ίδια με εκείνη του εμβολίου αρχικά για την πρωτοβάθμια υγεία σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, η οποία θα επεκταθεί αργότερα και για τα νοσοκομεία. Παράλληλα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos