Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Σε επιστολή του, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος επισημαίνει την κρίσιμης σημασίας συμβολή της αεροπορικής ενδοσυγκοινωνίας των νησιών, ακόμη και κατά τους χειμερινούς μήνες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 16:43

Το Mi&Mo έφερε τα ρούχα της Disney στην Πάτρα

Ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον κατάστημα παιδικών ρούχων έχει ανοίξει στην πόλη της Πάτρας. Το κατάστημα αυτό είναι το Mi&Mo το οποίο βρίσκεται στον γνωστό πεζόδρομο της Ρήγα φεραίου. Αν έχετε πάει καρναβάλι στην Πάτρα σίγουρα έχετε περάσει από αυτόν τον δρόμο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ή αλλιώς, η ημέρα των ερωτευμένων έφτασε! Ένα γνωστό ρητό λέει πως «ο έρωτας περνάει από το στομάχι», και εμείς δεν θα διαφωνήσουμε! Για αυτό, σας φέρνουμε τον Βαλεντίνο στο… πιάτο σας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουκέτο σε φαρμακαποθήκη στην Αθήνα έβαλαν οι αρμόδιες Aρχές του ΕΟΦ έπειτα από ελέγχους που πραγματοποίησαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την εύκολη πρόκριση της στο κύπελλο η ΑΕ Πάρου περιμένει το Σάββατο στις 20.30 στην Παροικιά τον ισχυρό ΑΣ Σαντορίνης και θέλει να εξαργυρώσει με νίκη την αναστροφή του κλίματος στην ομάδα, που συμπίπτει με την επιστροφή ποδοσφαιριστών που απείχαν και είναι σε θέση να ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την 09-02-2023 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 31χρονος ημεδαπός και 51χρονος αλλοδαπός και οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο στις 14.30 στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικίας, ο ΑΟ Πάρου υποδέχεται τον ΑΠΣ Κύθνου σε ένα ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδωνκ. Γιάννης Βρούτσης, τηνΠαρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023θα επισκεφθεί τη νήσοΚέα, προσκεκλημένος του Δήμου, όπου θα εκπροσωπήσει τη Βουλή των Ελλήνων στις εορταστικές εκδηλώσειςμνήμης του Πολιούχου Κέας, Αγίου Χαραλάμπους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Βαλένθια και θα προσπαθήσει να επικρατήσει μέσα από την επίθεσή του. Στο πλαίσιο της Serie A, η προβληματική Μίλαν παίζει με την ανεβασμένη Τορίνο και το Over δεν περνάει απαρατήρητο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos