Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012 - Psts.gr

Την Τρίτη 27 Μάρτη, πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου. Ένα κύριο θέμα της συζήτησης, η έγκριση των οριστικών αρχιτεκτονικών μελετών για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Παροικίας. (5 επί μέρους μελέτες).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η εξαφάνιση των τοπικών ποικιλιών φυτών θα οδηγήσει σύντομα στο σημείο να θεωρείται πολυτέλεια το δίλημμα κατά πόσο θέλουμε να καταναλώνουμε μεταλλαγμένα ή όχι. Και μαζί τους θα εξαφανιστούν ανεπιστρεπτί και οι επιλογές μας, καθώς θα είμαστε διατροφικά εξαρτημένοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπητή/ε συναδέλφισσα/ε, Ο τζίρος συρρικνώνεται η δουλειά πέφτει κατακόρυφα, το μεροκάματο δεν βγαίνει. Οι δυσκολίες της καθημερινής επιβίωσης αυξάνονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 02:29

ΠΑΣΟΚ: Ανάδειξη Υποψηφίων Βουλευτών

Αγαπητές συντρόφισσες και αγαπητοί σύντροφοι, Φίλες και Φίλοι

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 02:24

Επιτέλους να δείξουμε πως καταλάβαμε...

Μου είναι απόλυτα κατανοητό, πως σε μια ευνομούμενη κοινωνία η έκφραση απόψεων ή θέσεων σε προτάσεις, δεν χρειάζεται λαϊκισμός ή ξύλινος λόγος εντυπωσιασμού.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών ,τη Λέσχη Αρχιμαγείρων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τράπεζες και πολυεθνικές ανά την Ελλάδα πρωταγωνιστούν και φέτος, σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα στη χώρα, σε πανηγύρια τύπου ...«ώρα της Γης». Η περσινή ανακοίνωση που έστειλε το ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ μοιάζει φέτος πιο επίκαιρη από ποτέ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου υπενθυμίζει στους παραγωγούς, τους κρεοπώλες και το καταναλωτικό κοινό ότι η σφαγή των αμνοεριφίων τόσο κατά την περίοδο του Πάσχα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 02:09

Αστυνομικό δελτίο

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός ημεδαπού στην Ρόδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Ν. 4061/2012 (ΦΕΚ 66 Α΄/22.3.2012) που αφορά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos