Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012 - Psts.gr
Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012 11:49

Για ένα νέο Ελληνικό Κράτος

Εμείς οι πολίτες και ο καθένας χωριστά, καλούμαστε ξανά , πρώτα από όλα, να πιστέψουμε στις ικανότητές μας και στους εαυτούς μας.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 10.00 το πρωί στην Παραλία της Αλυκής, βοηθάμε όλοι μαζί να καθαριστούν οι παραλίες Αγ. Νικόλαος , Αλυκή και Πίσω Αλυκή καθώς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Κυκλάδων και ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών Πάρου, σε συνεργασία με την

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Παροικιά της Πάρου (Πλατεία Βεντουρή), στις 8:30μμ, ανοιχτή πολιτική

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι επιτυχημένες περιοδείες του προέδρου της ΝΔ κου Αντώνη Σαμαρά στη Ρόδο και των στελεχών της ΝΔ στις Κυκλάδες σφυρηλατούν τη νέα κοινωνική συμμαχία στα νησιά μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντώντας στις δηλώσεις του Γάλλου υπουργού Οικονομικών κ. Μοσκοβισί, ότι υπάρχει θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ αν δεν τηρήσει το Μνημόνιο, ο κ. Τσίπρας τον επέκρινε λέγοντας ότι πριν από λίγες ημέρες έλεγε ακριβώς τα αντίθετα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012 03:50

Προεκλογική Συγκέντρωση Ν.Δ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 2 Ιουνίου στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος» η προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos