Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Ένας χρόνος διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: "Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται".
"Από την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, στην επικοινωνιακή στοχοποίηση και εξόντωση του νησιώτη αγρότη"

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρ.6 άρθρο 75 ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με στόχο τη δημιουργία ενιαίας ανταγωνιστικής τουριστικής ταυτότητας και την ενίσχυση της θέσης της στην διεθνή τουριστική βιομηχανία, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρουσίασε σήμερα το τριετές Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης Τουρισμού, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνιάστηκε υπόθεση εκβίασης μέσω διαδικτύου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορούμενοι από διάφορες πηγές, την πιθανότητα συνέχειας των απεργιακών κινητοποιήσεων της 27ης και 28ης Ιανουαρίου, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια που έχουν ταυτιστεί με την περίοδο της οικονομικής κρίσης και των βαθύτατων και απρόσμενων εργασιακών και κοινωνικών αλλαγών, το Επιμελητήριο Κυκλάδων έχει δηλώσει την υποστήριξή του προς τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων που εκπροσωπείτε, όπως επίσης έχει επανειλημμένα επισημάνει τις καταστροφικές συνέπειες για όλους τους παραγωγικούς κλάδους, από τις συνθήκες αποκλεισμού που βιώνουν τα νησιά, με κάθε απεργιακή κινητοποίηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό επισημαίνουν οι ουρολόγοι τονίζοντας πως η υποχώρηση του πόνου, μετά από κολικό νεφρού, δεν σημαίνει ότι ξεπεράστηκε το πρόβλημα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή το χειμωνιάτικο πανηγύρι του χωριού μας, ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου διοργανώνει γιορτινό γεύμα. Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί στη "Χάρη της Πεντάνουσας", την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στις 13:00 στο εστιατόριο "Αργύρης" στον Αμπελά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Είχαμε αποφασίσει να μην προβούμε σε επικοινωνιακή αντιπαράθεση ,σε αυτό το χρονικό διάστημα σεβόμενοι την αγωνιστική προσπάθεια των ομάδων μας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 29η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Συντάσσομαι στο πλευρό των αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων των Κυκλάδων και εκφράζω την πλήρη στήριξή μου στον αγώνα τους ενάντια στο ασφαλιστικό που είναι αυτονόητος" δήλωσε η πολιτευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos