Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Το παρόν έδωσε η Μύκονος σήμερα 24 Φεβρουαρίου 2016 στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, και ειδικότερα στην πρώτη κατ΄ έτος ημερήσια συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη χαρά και την ικανοποίησή του για την παράδοση προς χρήση της παιδικής χαράς των Πευκακίων στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Παριανού Καρναβαλιού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη σύλληψη ενός 53χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, στο λιμάνι της ν. Αμοργού, κατά τη διάρκεια νομότυπου ελέγχου εντός Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 12:04

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σύρο

Στις 23-02-2016 το πρωί συνελήφθη στην Ερμούπολη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ερμούπολης 53χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικεία σορός εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου στην περιοχή Μπουτάρι, στο Δρυό της Πάρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών παριανής εντοπιότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χθες 22 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου (ΟΕΣΑΟΝΝΑ) στην οδό Λουδοβίκου 1 στον Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας κάνουμε γνωστό ότι το Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου» διοργανώνει για πρώτη φορά, υπό την αιγίδα του Κληροδοτήματος «Μαριάνθη Σίμου», τοπικό μαθητικό διαγωνισμό στο τεχνικό πεδίο και σε ειδικό θέμα Πληροφορικής με τη συμμετοχή των μαθητών του Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. του νησιού μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Σύρου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, κ. Ανδρέας Νεφελούδης, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Κυκλάδων το μεσημέρι της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου συνεχίζει δυναμικά την συμμετοχή του στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού για την νέα χρονιά, με την ταυτόχρονη παρουσία του σε δύο Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού: «BIT Milano 2016» και «Grekland Panorama 2016».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos