Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή δύο (2) εκπαιδευτικών σεμιναρίων πάνω σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) διάρκειας 10 ωρών, στις 31 Μαρτίου-01 Απριλίου & 02-03 Απριλίου στο Γραφείο Πάρου, ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣ : Αναπληρωτή Υπουργό Yποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκαν πάνω από -16.000- τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν -525- παραβάσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογραφίες από την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός στην Αγροτολέσχη της Μάρπησσας

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γενική Συνέλευση των μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου που πραγματοποιήθηκε στις 07/02/2016 ομόφωνα αποφάσισε να εκδώσει το παρακάτω ψήφισμα :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 06-02-2016 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 28χρονος υπήκοος Ουκρανίας, γιατί κατείχε και έκανε χρήση πλαστής ταυτότητας αρχών Ρουμανίας με σκοπό την έκδοση Βεβαίωσης Ευρωπαίου πολίτη. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός, εμπορικές συναλλαγές και προσφυγικό στην ατζέντα της συζήτησης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλματώδη αύξηση παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια ο διαβήτης κύησης και σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία πλήττει πλέον το 18% των εγκύων παγκοσμίως!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κώστου προσκαλεί τα μέλη του Συμβουλίου σε έκτακτη συνεδρίαση στις 8 / 2 / 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 21.00 μ.μ. στο Τοπικό Κατάστημα, για συζήτηση και γνωμοδότηση στο παρακάτω θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακαλούμε την Tετάρτη 10-2-2016 και ώρα 12.00’ να προσέλθετε σε επείγουσα συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos