Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της οδού Ακτής Στρατάρχου Παπάγου στην Ερμούπολη Σύρου, όταν 67χρονος οδηγός δίκυκλου παρέσυρε και τραυμάτισε δύο (02) πεζούς, 86 και 85 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι προσπαθούσαν να διασχίσουν κάθετα την οδό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου η οποία ελήφθη στη συνεδρίαση της Παρασκευής 16 Μαρτίου 2018, ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής και νυν Αντιδήμαρχος, πρόκειται να μεταβεί στην Αθήνα για να συναντηθεί με εταιρεία με σκοπό την τουριστική – ηλεκτρονική προβολή της Πάρου ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ταξίδι της αντιπροσωπείας της Δημοτικής Αρχής Μυκόνου στις ΗΠΑ, με αφορμή την Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας, στα πλαίσια του οποίου έχουν προγραμματιστεί και πραγματοποιούνται σειρά συναντήσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη θλιβερή μειοψηφία των ευρωπαϊκών χωρών που οι εργαζόμενοι το 2017 κέρδισαν λιγότερα χρήματα από ό,τι το 2016 ανήκει η Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μία πλήρως ελεγχόμενη και αποστειρωμένη τελετή, ο κος Τσίπρας εγκαινίασε σήμερα το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων από τον ΑΔΜΗΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Βρούτσης, από τη Σύρο που βρίσκεται για τα εγκαίνια του έργου Ηλεκτρική Διασύνδεση των Κυκλάδων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην 43η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Salon Mondial du Tourisme το διάστημα από τις 15 έως 18 Μαρτίου στον μεγάλο εκθεσιακό χώρο PorteDeVersailles Παρίσι. Η Περιφέρεια συμμετείχε στην έκθεση με δικό της περίπτερο, όπου φιλοξένησε τη Ρόδο, την Πάτμο, τη Φολέγανδρο, την Αμοργό, τη Νάξο, τη Μήλο, την Άνδρο, την Ίο, την Κέα, την Πάρο, την Τήνο και τη Σύρο που ανταποκρίθηκαν θετικά στην σχετική πρόσκληση συμμετοχήςτην οποία απηύθυνε η Διεύθυνση Τουρισμού σε όλους τους νησιωτικούς δήμους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο νησί της Τήνου. Ο Πρωθυπουργός έφτασε στις 13.30 το μεσημέρι όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και της τοπικής οργάνωσης του Σύριζα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την προκήρυξη για την πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων γιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας ανά Υγειονομική Περιφέρεια υπέγραψαν ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο Αναπληρωτής Υπουργός Παύλος Πολάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΑΟΠ, για την κατάκτηση της τρίτης θέσης του final four στο μπάσκετ κορασίδων. Ευχόμαστε και στο μέλλον να βάζουν στόχους και με την ίδια θέληση να τους πετυχαίνουν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos