Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Με τη συμβολή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πάρου δημιουργήθηκε ένα περιβαλλοντικό στέκι που αναδεικνύει τις μοναδικές ιδιαιτερότητες της φύσης στο Δρυό, το οποίο αποτελούσε χρόνιο αίτημα της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναδείχτηκαν μετά από κλήρωση, οι τυχεροί του Διαγωνισμού που κερδίζουν τρείς διπλές προσκλήσεις στο παραδοσιακό πανηγύρι του Συλλόγου Καμαρών Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε το Β' Λιμενικό Τμήμα Κέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου, απογευματινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ANDROS JET” σημαίας Κύπρου, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στο λιμένα Κορησσιας-Κέας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για λιμένα Λαυρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομιλία του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ώρα που βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης προσπαθούν τεχνηέντως να αφήσουν να πλανάται στον αέρα το ενδεχόμενο να μην περικοπούν οι συντάξεις, οι δανειστές θεωρούν δεδομένο ότι το μέτρο θα ληφθεί κανονικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χείρα βοηθείας στην Άνγκελα Μέρκελ θα τείνει ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς, όπως δήλωσε μιλώντας στους Financial Times, είναι έτοιμος να υπογράψει συμφωνία με τη Γερμανία προκειμένου να είναι ευκολότερη η επιστροφή προσφύγων σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμερικανοί και Γερμανοί επιστήμονες, οι οποίοι ανέλυσαν στοιχεία του σκάφους Cassini της NASA, ανακάλυψαν ότι μεγάλα πολύπλοκα οργανικά μόρια, πλούσια σε άνθρακα, εκτινάσσονται από ρωγμές στην παγωμένη επιφάνεια του Εγκέλαδου, του δορυφόρου του Κρόνου.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μπορεί να έχει κάνει στροφή 180 μοιρών αναφορικά με τις πυρηνικές του φιλοδοξίες, αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν και η Μισέλ Ομπάμα έχει φύγει από τον Λευκό Οίκο, παραμένει συνεχώς στη δημοσιότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos