Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

«Έφυγε» το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2019 από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, ο γνωστός επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Δ. Στεργίου, δημιουργός της ομώνυμης εταιρίας αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, με πάνω από 5.000 σημεία πώλησης στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να χάνει σε παραλίες αλλά κερδίζει σε αρχοντιά και αρχιτεκτονική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι τα τέλη Μαρτίου επιδιώκει να προχωρήσει το υπουργείο Εργασίας στη νομοθέτηση της ρύθμισης των χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, ώστε η σχετική πλατφόρμα να ανοίξει τον Απρίλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε δύο περίπου μήνες από σήμερα, θα ξεκινήσουν οι εργασίες εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ποινικολόγος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το επεισόδιο με τον ηθοποιό και συγγραφέα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος Μυκόνου: Προτεραιότητα η ασφάλεια του πολίτη- Παρέχουμε επίδομα στέγασης και σίτισης, μπορούμε να φιλοξενήσουμε 150 αστυνομικούς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο προάσπισης της δημόσιας υγείας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμμαχο στο να "πλημμυρίσει" την Ελλάδα Αμερικανούς τουρίστες βρήκε όπως φαίνεται η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, στην ομάδα του NBA, Milwaukee Bucks. Η Ε.Κουντουρά έβαλε στόχο τα 2 εκατ. Αμερικάνους τουρίστες το 2019, και για να τον πετύχει έχρισε πέρυσι το Γιάννη Αντετοκούνμπο πρεσβευτή του ελληνικού τουρισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και τις φετινές Απόκριες το νησί  θα φιλοξενήσει τον ξακουστό πειρατή Μερμελέχα, ο οποίος θα βάλει σε καινούργιες περιπέτειες τους Μυκονιάτες!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άσχημα είναι τα νέα για τη Μπάγια Αντωνοπούλου και το Survivor Πανόραμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos