Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Έναν υπερτυχερό που  κερδίζει 2,7 εκατ. ευρώ ανέδειξε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμό έχει σημάνει στην κυβέρνηση και στην Επιτροπή των ειδικών επιστημόνων, η ψυχρολουσία με τον πενταψήφιο, για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας, αριθμό κρουσμάτων τα οποία ανακοινώθηκαν σήμερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υετός λόγω των βροχοπτώσεων στο νησί, υπολογίζεται με σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία της μετεωρολογικής επιστήμης. Ωστόσο, στην Πάρο, υπάρχει ένα άτυπο «βροχόμετρο» που μπορεί να το αντικρίσει κανείς σηκώνοντας το βλέμμα του ψηλά, στους στύλους φωτισμού των δρόμων!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του MEGA, ο γιατρός Γιώργος Παυλάκης εμφανίστηκε πολύ ανήσυχος για την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον στη χώρα μας, λέγοντας πως τα μέτρα θα έπρεπε να είχαν ήδη παρθεί από το φθινόπωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την αναστολή του μέτρου σύμφωνα με το οποίο αποφασίστηκε το κλείσιμο των θεάτρων, αποφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας στο Βέλγιο. Δεν ισχύει το ίδιο όμως για τους κινηματογράφους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τους 4 ισχυρούς να συμφωνούν στην έκτακτη συνέλευση των σωματείων της Ελληνικής Super League, εκφράστηκε η δυσφορία για τα μέτρα αφού στην ουσία κλείνουν τα γήπεδα και πλήττει οικονομικά τις ομάδες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοι των τμημάτων Κ12 και Κ16 του ΑΟ Πάρου που παίρνει μέρος στο τουρνουά. Τα παιχνίδια της Παριανής ομάδας θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Βάρης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατακόρυφη αύξηση των παιδικών εισαγωγών σε νοσοκομεία καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Αμερική λόγω της μετάλλαξης Ο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σημερινό αρνητικό ρεκόρ των 21.657 κρουσμάτων οδηγεί ολοταχώς σε ανατροπή του κυβερνητικού σχεδιασμού για την ισχύ των περιορισμών από τις 3 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καλύτερος Έλληνας χιονοδρόμος της 10ετίας μίλησε και για το Έπαθλο: «Νοιώθω  μεγάλη τιμή και συγκίνηση. Πολύ σημαντικό να σου αναγνωρίζουν την προσπάθεια»

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos