Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Ένα νέο πρόγραμμα ψηφιοποίησης των 125 ΔΕΥΑ και κάποιων επιπλέον δημοτικών επιχειρήσεων της χώρας, προανήγγειλε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τη σχετική τροπολογία αλλά και την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ήρθε για να μείνει, καθώς οι «δωρεάν» διακοπές θα τρέχουν και επίσημα μέχρι το 2025.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νησιωτικό καταφύγιο του δημοφιλούς καλλιτέχνη βγήκε σήμερα στο σφυρί με τιμή εκκίνησης 335.000 ευρώ και κατακυρώθηκε στις 336.650 ευρώ

Κατηγορία LIFESTYLE

Λ. Αυγενάκης στη Βουλή: «Η παράταση ενός έτους δεν αφορά ούτε στο δικαίωμα χρήσης εθνικών ή δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, ούτε στο δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατόπιν αιτήματος της εταιρείας που διαχειρίζεται το αναψυκτήριο του Πάρκου Πάρου, εφαρμόστηκε σε τμήμα του χώρου ελεγχόμενη στάθμευση με στόχο να υπάρξει τάξη κατά τις περιόδους αιχμής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 16, 20, 22, 32 και Τζόκερ ο αριθμός 4.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κορυφή των κορυφαίων βρέθηκαν και εφέτος η Μήλος και η Πάρος καταλαμβάνοντας τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στις προτιμήσεις των αναγνωστών ενός από τα πλέον έγκυρα ταξιδιωτικά περιοδικά του κόσμου, το Travel and Leisure. Η λίστα συμπληρώνεται με την Κρήτη στην 7η θέση και ακολουθούν η Σαντορίνη και άλλα νησιά, όπως η Κέρκυρα, η Μύκονος κ.α.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

.Τη Νάξο επισκέφτηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, στο πλαίσιο των εορτασμών του Αγίου Νικοδήμου, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τοπικούς φορείς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέρασε πριν από λίγο από την ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων η τροπολογία του Κρις Πάπας η οποία απαγορεύει την πώληση νέων F-16, κιτ εκσυχρονισμού ή αναβαθμισμένη τεχνολογία στην Τουρκία εκτός και αν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να πιστοποιήσει στις

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα γυρίσματα της δεύτερης και πολυαναμενόμενης σεζόν του Σασμού, της σειράς που κέρδισε και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού την σεζόν που διανύσαμε, έχουν ξεκινήσει.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos