Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Ανατριχιαστικά είναι τα νούμερα που ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τις φετινές πυρκαγιές στη χώρα μας. Η καταστροφή θα μπορούσε να είναι… βιβλική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βραδιά της 11ης Αυγούστου στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών τα είχε όλα. Συγκίνηση, νοσταλγία, «άρωμα» παράδοσης, ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ριζικές αλλαγές στις οδηγίες για τον κορωνοϊό ανακοίνωσαν τα αμερικανικά CDC.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιπλέον 9 κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων σε μία εβδομάδα κατέγραψε ο ΕΟΔΥ με το σύνολο των κρουσμάτων σε 48. Τα στοιχεία προέρχονται από τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ μέχρι τις 4 Αυγούστου 2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρατείνεται έως τις 17 Αυγούστου το χρονοδιάγραμμα υποβολής αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ στην ΕΕΤΑΑ ενώ, η ανακοίνωση των oριστικών αποτελεσμάτων θα γίνει στις 29/8/2022.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 19:08

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν  δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα χέρια των αστυνομικών της Μυκόνου έπεσε πριν από λίγο ο 32χρονος που στις αρχές Ιουνίου επιτέθηκε στον γνωστό ξενοδόχο του νησιού των ανέμων Θεόδωρο Κουσαθανά και τον χτύπησε τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι κοινή συνήθεια όταν τρώμε το καρπούζι, μετά να το βάζουμε στο ψυγείο, ωστόσο αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος που πρέπει όλοι να σταματήσουμε, ειδικά αν στο σκεπάσουμε με πλαστική μεμβράνη, ενώ λάθος είναι και να πετάμε τα κουκούτσια!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Είναι μια από τις ομορφότερες ηθοποιούς της γενιά της και ο ρόλος της ως Θοδώρας φέτος στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σασμός», απέδειξε και το σπουδαίο ταλέντο της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 16:37

Αθλητικά μονοπάτια καλοκαίρι 2022

Ολοκληρώθηκαν οι τρεις εβδομάδες του καλοκαιρινού προγράμματος Αθλητικά Μονοπάτια Καλοκαίρι 2022 (ΑΜ2022) που διεξήχθη παράλληλα σε 11 απομακρυσμένα νησιά του Αιγαίου με τη συμμετοχή 450 παιδιών ηλικίας 6-12 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos